Haberler

    Offtown Festival'17

    Geleneksel bahar şenliği konseptine meydan okuyan "Offtown Festival", Sabancı Üniversitesi kampüsünde 13 Mayıs'ta gerçekleşecek.

    Geleneksel bahar şenliği konseptine meydan okuyan "Offtown Festival", Sabancı Üniversitesi kampüsünde 13 Mayıs'ta gerçekleşecek.

    "Offtown Festival", dört farklı "town"dan oluşacak ve katılımcılarına keşfedecek birçok aktivite ve alan sunacak. Peki nedir bu "town"lar? Kendine özel aktiviteleriyle bambaşka atmosfere sahip olan alanlar bunlar... özgürce dans edebileceğiniz ve  içinde sınırsız dans olan "Town of Dance",meydan okumayı sevenler için "Town of Sports", gün boyu müzik dinlemek ve keyif yapmak isteyenler için "Town of Music", sosyal ve kültürel etkinlikleriyle "Towns of Arts and Hobbies", Sadece bu kadar da değil.Farklı tatlarla buluşacağınız "Food Court" ve festivalin kilit noktası – özel sanatçıların yer aldığı ve partilerin düzenlendiği "Garden Stage" ve "The Great Hall" da festivalde...

    Sabancı Üniversitesi'nin kocaman kampüsüne yayılmış bu festivalde yapacak bir şeyler bulamamak neredeyse imkansız olacak. Amatör grupların müzik performanslarından dansçıların gösterilerine, paintball'dan interaktif oyunlara, her şeyi görmek ve denemek için vakit yeterli olmayabilir bile!

    Ulaşım saatleri için .

    Sahne Alacak Sanatçılar:

    Can Bonomo

    Adamlar

    Deniz Kabu

    Islandman

    What da Funk

    Mikado

    Pagos

    Modernadam

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Tuzla

    Mekan : Sabancı Üniversitesi

    Başlangıç Saati : 13.05.2017 12: 00: 00

    Bitiş Saati : 13.05.2017 14: 00: 00

    Kategori : Offtown Festival'17

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Sabancı Üniversitesi Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title