Haberler

Necip Çarıkçı: "İkinci Devre Lige Ağırlığımızı Koyacağız"

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, kötü günler geçirdiklerini fakat ikinci devre lige ağırlığını koyabilecek bir takımlarının olduğunu söyledi.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, kötü günler geçirdiklerini fakat ikinci devre lige ağırlığını koyabilecek bir takımlarının olduğunu söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, 20 Kasım Pazartesi günü oynayacakları Gaziantepspor maçı hazırlıklarını Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde sürdürüyor.

Gaziantepspor karşılaşması hazırlıklarının devam ettiğini ve Boluspor'un üzerindeki kırılgan yapının ve moralsizliklerin bittiğini belirten Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "Samsunspor ile oynadığımız maçtan 3 puanla çıkamak bizi mutlu etti. Takımda şu an herkes mutlu. Bu haftaki rakibimiz olan Gaziantepspor mücadele eden bir takım. Bu yüzden bizi zor bir maç bekliyor" dedi.

"Sakatlıklardan kurtulamadık"

Bu sene sakatlıklardan kurtulamadıklarını ve takım olamadıklarını ifade eden Çarıkçı, "Yirmi günden beridir yeni hocamız Sait Karafırtınalar ile beraberiz. Yaptığımız hatalarla ilgili sürekli görüşmeler yapıyoruz. Takımın antrenmanlardaki hırsı, özgüvenlerinin geldiğini gösteriyor. Belki çok kötü günler geçirdik ama ikinci devre bu lige ağırlığını koyabilecek bir takımımız var" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sait Karafırtınalar Gaziantepspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title