Haberler

Nazilli Belediyespor Umut Tüketti

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta evinde Bugsaşspor'a da 3-1 yenilen Nazilli Belediyespor, bitime 4 hafta kala kümede kalma umutlarını çok azalttı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta evinde Bugsaşspor'a da 3-1 yenilen Nazilli Belediyespor, bitime 4 hafta kala kümede kalma umutlarını çok azalttı. Kurtuluş yolundaki en önemli rakibi Fethiyespor'un Sakaryaspor'la berabere kaldığı haftayı iyi değerlendiremeyen Nazilli, 15. sırada yer alan lacivert-beyazlıların 6 puan gerisine düştü. Son 4 maçında 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden siyah-beyazlılar için tehlike çanları çalmaya başladı. Yönetim ve teknik heyet ise maçın hakemi Adem Sarıtaş'a tepki gösterdi. Kurmaylar, Sarıtaş'ın nizami gollerini vermediğini ve rakip oyuncuya kırmızı kart göstermediğini iddia etti.

Nazilli, önümüzdeki 4 haftada Hacettepe (D), Pendikspor, Gümüşhanespor (D) ve Zonguldak Kömürspor'la karşı karşıya gelip mucize gerçekleştirmeye çalışacak. - Nazilli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sakaryaspor Fethiyespor Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title