Haberler

    Nasa'nın 40 Yıl Sakladığı Fotoğraf!

    Nasa'nın Tam 40 Yıldır Herkesten Gizlediği Bu Fotoğraftaki Ufak Detay Ortalığı Karıştıracak...

    Neil Armstrong, Edwin Aldrin ve Michael Colins Ay'a ayak bastığında, insanoğlunun Uzay macerasında da yeni bir sayfa açılmıştı. Ama yeni ortaya çıkan bir fotoğraf, bizleri yine o yıllara götürdü ve büyük bir sırla baş başa bıraktı.

    insanoğlu Ay'a ayak basmadan önce çekilen ve 40 yıldır AS11-40-5854HR numarasıyla arşivlerde gizlenen yukarıdaki fotoğraf, uydumuzun üzerinde duran garip bir cisim hemen dikkati çekiyor. insansız Uzay aracı tarafından çekilen karede yer alan bu cismin Ay'a ait bir cisim olmadığı söyleniyor. Ancak cismin ne olduğunu kimse açıklayamıyor.

    Peki NASA bu kareyi neden 40 yıldır saklıyor? iddialara göre resmin saklanma nedeni, Neil Armstrong, Edwin Aldrin ve Michael Colins'in yapacağı Ay seyahatini tehlikeye atmamak. Eğer bu iddia doğruysa, 3 astronotu, resimdeki cisme rağmen Ay'a indirmek ne kadar doğru bir seçim olmuş; onun kararını size bırakıyoruz...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title