Haberler

Nakavt Olduk

F.bahçe Teknik Direktörü Zico, "Bize Yakışmadı. 2-0'dan Sonra Rahatlığın Cezasını Çektik. Eğer Şampiyonluk Kilidini Rakip Sahada Açmamız Gerekirse Açarız" Dedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, "Bize yakışmadı. 2-0’dan sonra rahatlığın cezasını çektik. Eğer şampiyonluk kilidini rakip sahada açmamız gerekirse açarız" dedi.

ARTHUR Zico, Denizli karşında 2-0’dan 2-2 biten maçın Fenerbahçe’ye yakışmadığını söyledi. Teknik patron, "Kazanmayı çok istiyorduk. 2 farkı yakaladık. Anlaşılmaz bir şekilde takımımda rahatlama baş gösterdi. 2-1’den sonra futbolcularım tanınmaz hale geldi. Ardından 2-2 oldu. Hatta 3-2 bile olabilirdi. Bu maçtan alınması gereken dersi görmeliyiz.

Ligin sonuna geldiğimizde 2-0’dan 2-2’lik beraberlik elde etmek bizim takımımıza yakışmıyor. 2-0’dan sonra futbolcularımız maçı kazandıklarını zannetti. Ama hiçbir zaman garanti yoktur. Aynı boks maçı gibi. Puan olarak önde olduğunuzda, nakavt ile kaybedebilirsiniz. Bu maçta da böyle oldu. Rakibin darbelerine maruz kaldık. Sadece rahatladığımız için cezasını çektik" dedi.

Çekilmeyi yönetim bilir

Hakem hakkında yorum yapmayan ve kararların adil olmasını isteyen Zico, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önceki haftalarda "Eğer şampiyonluk kilidini rakip sahada açmamız gerekirse açarız" demiştim. Hala aynı düşüncedeyim. Çünkü takımıma güveniyorum. Büyük maçları oynamaya alışkın kaliteli futbolcularım var. Eğer kilidi orada açmamız gerekirse açarız. Sadece kafamızı karıştıran, sakatlıklar ve hastalıklar. Bizi etkileyen tek şey oyuncu tercihlerdir." Zico, ligden çekilme konusunda yorum yapmazken, kararın en ince ayrıntısına kadar düşünülmesi gerektiğine inandığını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title