Haberler

Mut'ta Başkan Kocamaz'a Büyük İlgi

Güncelleme:

Mersin'in Mut ilçesini ziyaret eden MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocamaz, büyük coşkuyla karşılandı.

Mersin'in Mut ilçesini ziyaret eden MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, büyük coşkuyla karşılandı.

Mut Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen "Gençlik Şölenine" katılan Başkan Kocamaz, "Başkan Kocamaz Seni Kimse Yıkamaz" sloganı ile karşılandı.

Mut Belediye Düğün Salonunda yapılan programa, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Hüsnü Doğan, Mut MHP ilçe Başkanı Mehmet Özkan, MHP Mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz, Mut Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Serbes, İl genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İlk olarak Mut Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Serbes yaptığı konuşmanın ardından sırasıyla, Mut İlçe Başkanı Mehmet Özkan, Mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz ve Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Hüsnü Doğan günün anlam ve önemine değinen birer konuşma yaptılar.

Başkan Kocamaz'ın adı anons edilmesiyle salonda adeta alkış tufanı koptu.

2014 Mart ayında yapılacak olan seçimin Mersin için ve ülke için çok önemli olduğunu belirten Başkan Kocamaz, yerel seçimlerde MHP'nin 13 ilçe ile birlikte Büyükşehri kazanacaklarını söyledi.

Mut'ta gösterilen coşkunun Mersin'in genelinde var olduğunu dile getiren Başkan Kocamaz, "Artık Mutlular salonlara sığmıyor. 30 Mart'tan sonra daha büyük salonlarda sizlerle beraber olacağız. Belediyecilik bizim işimiz. 20 yıllık tecrübemizi Mersin geneline yayacağız. Biz 20 yıllık süre içinde bir kere dahi iktidarın adayı olmadık. Partimiz hep muhalefetteydi. Bir kere dahi iktidarın belediyesi de olmadık. Ama çok şükür o kıt kaynaklara rağmen iktidar belediyelerinden daha fazla Tarsus'a hizmet etme imkanını yakaladık. 30 Mart'ın galibi Milliyetçi Hareket olacak" dedi.

Başkan Kocamaz, "Yeni büyükşehir yasasıyla birlikte hali hazır 16 büyükşehir sayısı 16'dan 30'a çıkarılıyor. Toplam nüfusu 750 bini geçen bütün iller artık büyükşehir olarak seçimlere girecek ve bundan sonra da büyükşehir statüsüyle yönetilecek. Geçmişte bu köyleri Mersin'deki seçimler pek fazla ilgilendirmezdi, Mut'taki seçimle belki yakınları orada oturduğu için haberdar olur, ilgilenirdi ama oraya oy kullanmazdı. Bu yeni yasayla birlikte Adana'dan Antalya'ya kadar Karaman'dan, Konya'dan Akdeniz'e kadar olan tüm bölge artık önce Mut belediyesinin başkanlığı için oy kullanacak, aynı zamanda da Mersin büyükşehir için oy kullanacak. İnşallah Mersin'i 30 Mart'tan itibaren Milliyetçi Hareketçi kadrolar yönetmeye başlayacak. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz ilgi ve alaka bunu adeta ispat ediyor" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Mut Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Serbes, Burhanettin Kocamaz'a tablo takdim ettikten sonra müzik eşliğinde gençlik şöleni sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Tarsus Mersin Mut Yerel Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title