Haberler

Müsiad Erzurum Şubesi'nin İftar Yemeği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi, basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi, basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Dernek başkanı Taner Bayır, bir restoranda verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ramazan ayında ihtiyaçlı aileleri unutmayacaklarını söyledi.

Birliğin beraberliğin, sevginin, dostluğun, hoşgörü ve kardeşliğin ön plana çıktığı ramazan ayında Erzurum'daki dar gelirli ailelerle bir araya geleceklerini ifade eden Bayır, şöyle devam etti:

"Şehrimizin protokol mensuplarını, siyasilerini ve yöneticilerini halkla buluşturmak adına bu yılki geleneksel iftar programımızı iftar çadırında vereceğiz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Narmanlı Camisi'nin bahçesinde kurmuş olduğu çadırda şehrimizin üst düzey yöneticilerini, siyasilerini, dar gelirli insanlarımızla birlikte aynı masada buluşturarak aynı kapta pişen yemeği paylaşmak için 18 Temmuz Cuma günü inşallah hep bir arada olacağız"

Ramazanda 100 ihtiyaçlıya kentin nezih restoranlarında iftar yemeği vereceklerini belirten Bayır, "Ayrıca bu ailelerden birini de MÜSİAD ailesi olarak kendimize kardeş aile seçeceğiz ve ailenin bundan sonraki tüm masraflarını karşılayacağız. İnşallah öyle ümit ediyoruz ki bu kardeş aile uygulamamız diğer sivil toplum kuruluşlarımıza da örnek olur düşüncesindeyiz" dedi.

Bayır, seçtikleri kardeş ailenin çocuklarının her konuda yardımcısı olacaklarını da kaydetti. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title