Haberler

Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı'yı Tehdit Ettiği Video Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Papağana işkence ettiği gerekçesiyle akıl hastanesinde tedavi altına alınan Murat Özdemir'in 9 Aralık'ta yaptığı canlı yayında Acun Ilıcalı'yı tehdit ederek "Aklın varsa içeride öldür beni" dediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde papağan işkence ettiği anları kameraya alarak sosyal medyada paylaşan Murat Özdemir, gözaltına alınıp serbest kaldıktan sonra akıl hastanesine sevk edildi. Özdemir'in ay başında attığı canlı yayında Acun Ilıcalı'ya tehdit ettiği anlar sosyal medyada olay oldu.

"ACUN AKLIN VARSA BENİ İÇERİDEN ÇIKARMA"

Şu an Bakırköy'de tedavi gören Murat Özdemir'in 9 Aralık'ta yaptığı canlı yayın ve Acun Ilıcalı ile ilgili söylediği sözler sosyal medya olay oldu. Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği görülen Özdemir'in "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma" dediği de görülüyor.

Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı'yı Tehdit Ettiği Video Sosyal Medyada Olay Oldu

PAPAĞANA İŞKENCE EDEREK YAYINLADI

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir, gözaltına alındıktan sonra 21 gün tedavi görmesi için akıl hastanesine sevk edildi. Özdemir, ifadesinde "Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum." dedi.

Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı'yı Tehdit Ettiği Video Sosyal Medyada Olay Oldu

PAPAĞAN HAYATINI KAYBETTİ

Özdemir'in işkence ettiği Bahtiyar isimli papağanı ise tedavi altına alındıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı'yı Tehdit Ettiği Video Sosyal Medyada Olay Oldu

"İÇİM GİTTİ"

Ilıcalı, Türkiye'yi sarsan olayla ilgili şunları söyledi; "Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.

Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışma da ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum. Burada tabii ki belli bir kesim tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum ama bana anlamsız geliyor. Yapım şirketi 'Reyting için tuttu' denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovmuş.

Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı'yı Tehdit Ettiği Video Sosyal Medyada Olay Oldu

"PSİKOPAT OLDUĞUNU TAHMİN EDEMEZDİK"

Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda… Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür. Şu an gözümü kapatıp şuradan bin kişinin arasına dalsam daha fazla psikopat bulurum herhalde."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (95)

PAPAĞANLAR SİZİ:

ÜLKEMİZİN TEK DERDİ PAPAĞİNİ KİM ÖLDÜRDÜ MURAT ŞEF Mİ TREN KAZASİNDAN ÖLEN İNSANLARİMİZ KİMİN UMRUNDA PAPAĞANİN ÖLÜMÜ DAHA ÖNEMLİ

35
1
yanıtYanıtla
Çiğdem ünlü:

Şu kahvehane cahil sözleri duydukça hayvanları dahada seviyorum.seyredilen kanal takip edilen kişilerle alakalı. Yoksa ışkence gören hayvanlar tren kazası, şehitler,açlıktan ölen çocuklardan daha az önemli değil .canlı çunkü.üzülmek için insan doğmaktan ziyade insan olmak gerekir bence

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Çok basit bir ön görüşmede bu adamın ne olduğunu anlayabilmenin çok kolay olduğu bir ortamda sırf reyting uğruna ekranlara çıkartılan bu kişiler kadar sizinde hatanız var masal anlatmayın.

34
1
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

İşte bütün olay burada. Onlar senden benden daha iyi biliyorlar kimin reytingleri tavan yaptıracağını. Sakin sakin geçen, iyi öğütlerin verildiği güzel bir programı kim izler? Kavga dövüş olmalı, kan gövdeyi götürmeli, laflar havada uçuşmalı, yani kısaca milletin ağzına sakız olmalı sakız. Reklamın en iyisi burada!

yanıt14
yanıt0
Öyle mi?:

Madem öyle bu adam bu yaşa kadar neden biriler tarafından hastaneye yatırılmadı?

yanıt4
yanıt1
erkan:

yahu vatandaş ölüyo bu papağan kadar konuşulmuyor hiç duyan bile yok üzülen bile yok ben vatandaş olarak papağana yas tutcak halim yok gerçekten sorun kaç kişi üzüldü

29
1
yanıtYanıtla
ahmet:

üzülecek tren kazası şehitler varken bir papağana kafamı yoramam

yanıt2
yanıt2
Çiğdem ünlü:

Çok garipsiniz papağanın ölümüne çok üzüldüm.kafesin içinde çaresiz savunmasız bir canlıyı günlerce işkence yapmaları öldürmeleri çok üzücü .İNSAN HAYVAN ayırımı yapmadan üzülmek gerekir.Allahımdan dileğim bunu yapanın böyle düşünenin yanına kalmaması kim bilir değer verdikleride böyle olur kimbilir

yanıt2
yanıt1
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

ÇİĞDEM ÜNLÜ , yazının , noktasına varana kadar katılıyorum . . . İnsanı , hayvandan ayıran meziyet , duygu bu işte . .

yanıt2
yanıt1
Haydar:

Sonuna kadar katiliyorum erkan bey. Tamam hepimiz uzulduk eyvallahta yani sehitlerdende onemli degil yani

yanıt0
yanıt0
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title