Haberler

Münir Özkul'un Kavuğu Devrettiği Ferhan Şensoy Cenazeye Katılamayacak

Güncelleme:

Hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta ismi Münir Özkul bugün yapılacak törenle uğurlanacak. Özkul'un cenazesine kavuğu devrettiği Ferhan Şensoy kolunu kırdığı için katılamayacak.

93 yaşında yaşama veda eden Yeşilçam'ın efsane ismi Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hocası Münir Özkul, bugün uğurlanıyor. Efsane oyuncu Teşvikiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra, Bakırköy Mezarlığı'na toprağa verilecek. Özkul'un cenazesine usta oyuncu Ferhan Şensoy katılamayacak.

14 MART'TA MÜNİR ÖZKUL İÇİN TÖREN DÜZENLEYECEK

Özkul'un vefat ettiği gün kırılan kolundan dolayı ameliyat olan ve bu sebepten dolayı cenazeye katılamayacak olan Ferhan Şensoy da 14 Mart'ta bir tören düzenleyecek. Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralan Şensoy'un yöneteceği tören Beyoğlu'ndaki Ses Tiyatrosu'nda yapılacak.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferhan Şensoy Zincirlikuyu Münir Özkul Teşvikiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (10)

Aliyar:

Ferhan ın cami fobisi var amaa önünde sonunda oda gelecek

2
0
yanıtYanıtla
Doğulu:

Bende ölüm döşeğinde sandım. Kol, gitmemen için engel değil. Seni layık görmüş kavuğu devretmiş.

2
0
yanıtYanıtla
ghjh:

bir çok ülkenin birleşiminde uçak için ve para ödeyen türkiyeyi cıkarttılar simdide füze için kolları sıvıyor yine cıkaracaklardüşmanı daha bilmiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
biri:

Ne içtin kardeş sen. . .

yanıt3
yanıt0
Yerli plaka:

Ferhan Şensoy adam gibi adam Münir abimizin 1 yıllık hastane masraflarını karşılayıp 1yıl biriken kira borcunu ödemiştir ve ev almştır üstelik Münir Özkul adına törenler düzenlemiştir boş boş konuşmayın yani

0
0
yanıtYanıtla
ALİ:

cenazeye gitmek ıstemedı. . . . . . . . . . niyetı olsaydı giderdi , ama neden gitmek istemediğini bilemeyız.

0
0
yanıtYanıtla
Ünal.tamayereymişsin da:

. UNALTAMAY..ALLAH.RAHMET.EYLESIN

0
0
yanıtYanıtla
SsS:

Sanarsin ayakları kirilmiş

0
0
yanıtYanıtla
Bişeyler:

Gerçekten ayak bileği kırıldı yalnız, haber yanlış. Araştırırsanız görürsünüz.

yanıt0
yanıt0
barış:

evet haber hatalı

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title