Haberler

Muğla: Muğla'da 6 Köy Daha Suya Kavuştu

Muğla Merkeze En Uzak Köylerden Olan Karacaören, Muratlar, Fadıl, Yeni Bağyaka, Gazeller ve Taşlı Köyleri Yapılan Çalışmalar Sonucunda İçme Suyuna Kavuştu.

Muğla merkeze en uzak köylerden olan Karacaören, Muratlar, Fadıl, Yeni Bağyaka, Gazeller ve Taşlı köyleri yapılan çalışmalar sonucunda içme suyuna kavuştu.

Sağlanan 5.5 milyon YTL'lik bütçeyle 6 köy ve 14 mahalle suya kavuşurken, taşıyıcı su deposunun açılışı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Çağrı Alper tarafından yapıldı. Taşıyıcı su deposunun açılışına köy muhtarları ve partililer katıldı. 125 kilometre uzunluğunda su borusunun döşendiği çalışmalar sonucunda toplam 2 bin 600 vatandaş temiz içme suyuna kavuştu.

Gazeller Köyü'nde muhtarlarla toplantı yapan AK Parti Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, "İktidara gelmeden önce susuz köy sayımız 37 idi. Şimdi ikiye düştü. Sayın başbakanımızın bizzat talimatı ile Muğla'da susuz ve yolsuz köy kalmayacak. Cumhuriyet tarihinde rekor sayılabilecek bir hızla köy yollarımızın asfaltlaması yapıldı. Köylerimizin altyapı çalışmaları başlayacak. Köylerimizde bundan sonra çevre düzenine önem vereceğiz. Köy içinde parke döşeme çalışması yakında başlıyor. KÖYDES Projesi ile inanılmazı başardık" dedi.

(BT-AV-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title