Haberler

Müge Anlı'nın Gözyaşları

Güncelleme:

Cinayetler, Tecavüzler, Çocuklara ve Kadınlara Şiddet, Töre Mağdurları Derken Müge Anlı'nın Sinirleri İyice Bozuldu...

CİNAYETLER, TECAVÜZLER, ÇOCUKLARA VE KADINLARA ŞİDDET, TÖRE MAĞDURLARI DERKEN MÜGE ANLI'NIN SİNİRLERİ İYİCE BOZULDU...

Bu sezon atv ekranlarında 'Tatlı Sert' programına yapmaya başlayan Müge Anlı, canlı yayında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamıyor.

Bu sabah yayınlanan programdaki konuğunu dinlerken gözyaşlarını tutamayan Müge Anlı

dinlediği dramlar, hayatlar ve mantıksız durumlar karşısındaki şaşkınlığı ve çaresizliğini gözyaşlarıyla dışa vurdu. Küçük yaşta evlendirilen Hakkarili genç kadının yaşadıklarını dinlerken Anlı'nın sinirleri iyice gerildi.

Programın konuğu Prof. Dr. Arif Verimli'nin 'O yok, bu yok, şu yok, haklısınız çok doğru. Ama dört karınız var, 28 çocuğunuz var' eleştirisi üzerine Müge Anlı, herkesin herşeyi devletten beklemesinin de yanlışlığına değinerek 'Başka eğlenceleri yok hayatla ilgili... Artık biraz da zevklerimizden fedakarlıkta bulunacağız çocuklarımız için. Ondan sonra ya katil oluyorlar, ya cezaevine giriyorlar, ya kız kaçırıyorlar! Bizim başka şeyler yapmamız gerek. Mesela bir ilçeye gideyim ve o ilçede bir dernek kuralım, yardımlaşalım. Buradan çıkıp bunları yapmak istiyorum. Örnek bir köy kuralım istiyorum. Çitlerini boyayalım istiyorum. İnsanların kahveden çıkıp, çitlerini pembe pembe boyadığı köyler görmek istiyorum. Bu kadar zor bir şey değil ki! Örnek bir köy yaratalım' çağrısında bulundu.

İnsanların imece usuluyle yaşamlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek adına bir çok şey yapabileceklerinin altını çizen Müge Anlı, bu konuşmaları sırasında da ağlayarak gözyaşlarını silmeye devam etti.

'Artık şu çocuklarınızı nikahsız vermeyin' diyerek ailelere de seslenen Müge Anlı, 'Sinirlerim bozuldu artık. Bunların nikahsız nikahsız gitmesine! Anlayamıyorum çünkü. Dayanamıyorum. Bence herkes oturup ağlamalı, önce kendi anaları ağlamalı' diye konuştu.

MÜGE ANLI İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title