Haberler

Moskova'da 'Sıcak' Gece

Şampiyonlar Ligi'ne 1-0'lık Inter Galibiyetiyle Başlayan Fenerbahçe, Bu Akşam Cska Moskova ile Karşı Karşıya Gelecek.

Şampiyonlar Ligi'ne 1-0'lık Inter galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, bu akşam CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Moskova'nın Lokomotiv Stadı'nda oynanacak karşılaşma hava şartları nedeniyle saat 19.30'da başlayacak. maçı Alman futbol federasyonundan Knut Kirscher yönetecek.

Rusya temsilcisi gruptaki ilk maçında Hollanda deplasmanında PSV Eindhoven'a 2-1 mağlup olarak ilk haftayı puansız kapatmıştı.

134. MAÇ

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla  karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 134. maçına çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 133 maçta 43  galibiyet, 20 beraberlik ve 70 yenilgi aldı. Rakip filelere toplam 156 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 227  gole engel olamadı.

DEPLASMANDA 2 GALİBİYET

Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı deplasman maçlarında sadece 2 galibiyet alan Fenerbahçe, rakip sahalarda etkili olamadı. Rakip sahalarda çıktığı 12 karşılaşmanın 2'sini kazanan sarı-lacivertliler, 1 maçta berabere kalırken, 9 mücadelede de yenilmekten kurtulamadı.

Fenerbahçe, deplasman galibiyetlerini 1996-1997 sezonunda İngiltere'nin Manchester United (1-0) ve 2004-2005 sezonunda Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag (1-0) takımı karşısında aldı.

CSKA MORAL ALIYOR

CSKA Moskova ligde yaptığı son maçında lider Zenit'e 2-1 yenildi ve zirveyle aradaki puan farkı 11'e çıktı. Bu maçtan mutlak galibiyet hedefleyen Rusya temsilcisi gol yollarında ise Jo ve Vagner Love'ye güveniyor.

CSKA'YA DA AYNI TAKTİK

Zico'nun, CSKA Moskova karşısında, Inter ve Turkcell  Süper Lig'deki Ankaragücü maçlarında sahaya sürdüğü ilk 11'de  değişiklik yapmayacak. Fenerbahçe'nin, CSKA Moskova  karşısına Volkan Demirel, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid,  Deniz, Aurelio, Vederson, Alex ve sıkıntılı günler yaşayan Sırp futbolcu Mateja Kezman 11 ile çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER:

CSKA MOSKOVA

Mandrykin

Alexei Berezutski

Ignashevich

Vasili Berezutski

Eduardo

Dudu

Krasic

Rahimic

Zhirkov

Jo

Vagner Love

FENERBAHÇE

Volkan Demirel

Önder

Lugano

Edu

Roberto Carlos

Deivid

Deniz

Aurelio

Vederson

Alex

Kezman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title