Haberler

Genç Model ile Prensin Öpücüğü İngiltere'yi Karıştırdı

Güncelleme:

York Dükü Prens Andrew, kendisinden 20 yaş küçük model sevgilisi Monika Jakisic ile romantik bir akşam yemeği randevusunda görüntülendi.

Monika Jakisic, York Dükü Prens Andrew ile görüntülendi. Monika Jakisic ile Andrew'in bu görüntüleri ülkeyi karıştırdı.

20 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ

York Dükü Prens Andrew kendisinden 20 yaş küçük model sevgilisiyle romantik bir akşam yemeği randevusunda görüntülendi. 34 yaşındaki mayo ve bikini modeli Monika Jakisic ünlü aktör George Clooney'nin de eski kızarkadaşı…

PRENS'E VEDA ÖPÜCÜĞÜ

Son birkaç hafta içinde üçüncü kez buluşan çift İngiliz basınına yakalandı. Restorandan Prens'in kolunda çıkan model Monika Jakisic'in ayrlırken Prens'e verdiği öpücük de gazeteciler tarafından görüntülendi.

Ünlü model, dudak uçuklatan akşam yemeği faturasına ateşli öpücükle karşılık verdi...

TWITTER HESABINDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Randevunun ardından Monika Jakisic'in twitter hesabından bir pırlanta yüzük fotoğrafı paylaşması ise ortalığı karıştırdı. İngiltere Prens Andrew'un model Monika Jakisic'e evlenme teklifinde bulunduğu iddialarıyla çalkalanıyor.

DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

Ayrıca özel bir mekannda yemek yiyen çiftin akşam yemeği faturası da dudak uçuklatacak türden… İngiliz basınına göre Prens Andrew ile Monika Jakisic'in yemek randevusu tam 596 pounda mal oldu.

İNGİLTERE'Yİ KARIŞTIRDI

54 yaşındaki Prens Andrew ile 34 yaşındaki Monika Jakisic arasındaki yaş farkı genç kadının bikini ve iç çamaşırı modeli olması ve son randevudan sonra Monika'nın pırlanta yüzük fotoğrafını sosyal medyada paylaşması İngiltere'yi karıştırdı. Kraliçe ile birlikte kraliyet ailesinin gündemdeki ilişki ile ilgili tepkisi ise merak konusu…

 


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

George Clooney Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title