Haberler

Mobil Uygulama İle Belediye Hizmetleri Cepte

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi'nin belediyecilik hizmetlerinin sunumu ve vatandaşın hizmetlere daha kolay erişiminin sağlanması amacıyla hayata geçirdiği Osmangazi Belediyesi mobil uygulaması yenilendi.

Osmangazi Belediyesi Mobil Uygulama Sistemi Yenilendi

Güncel uygulama ile vatandaşlar, cep telefonlarından belediye hizmetlerine artık daha kolay ulaşabilecek.

Yenilenen mobil uygulama ile vatandaşlar artık Android ve IOS işletim sistemine sahip tabletler ve cep telefonları ile Osmangazi Belediyesi'nin genel bilgi ve iletişim bilgilerine, güncel haberlerine ve etkinliklerine ulaşabilecekler. Vatandaşlar belediyecilik hizmetlerini artık her an ceplerinde taşıyacaklar. Apple App Store ve Google Play Store'dan indirilecek uygulama ile güncel haberler, duyurular, etkinlikler, ihaleler, e-yayınlar, projeler, meclis kararları, borç sorgulama, seyahat kartı, evrak, istek şikayet bildirimi ve sorgulaması ve Osmangazi Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilere istedikleri her yerden rahatlıkla ulaşabilecek. Ayrıca mobil uygulama ile kullanıcılar, Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Salonu'ndaki nikah törenlerini canlı olarak izleyebilecekler.

"BELEDİYE HİZMETLERİ ARTIK CEPTE"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Gelişen teknolojiyi kullanarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetler sunuyoruz. Daha önce hayata geçirdiğimiz Osmangazi Belediyesi Mobil Uygulama Sistemi'ni yenileyerek güncelledik. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız artık belediyeye gelmeden cep telefonları ile belediyemize ulaşabilecekler. Vatandaşlarımız, Osmangazi Belediyesi Mobil Uygulama Sistemi ile vergisini ödeyecek, belediye ile alakalı her türlü işlemini cep telefonundan takip edebilecek. Amacımız hızlı iletişim. Vatandaşlarımız oturdukları yerden cep telefonu ile belediye ile alakalı işlerini yapabilecek. Bu da Osmangazi Belediyesi'nin bir yeniliği. Vatandaşlarımıza hizmet sunma noktasında önemli bir çalışma" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title