Haberler

Minik Öğrencilerden Büyük Davranış

Mimarsinan İlköğretim Okulu 5/a Sınıfı Öğrencileri, Haftanın İki Günü Atakum Semt Pazarı'nda Evlerinde Hazırladıkları Pasta ve Çörekleri Satarak, Otistik Çocukların İhtiyaçları İçin Para Kazanıyor.

Mimarsinan İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencileri, haftanın iki günü Atakum Semt Pazarı'nda evlerinde hazırladıkları pasta ve çörekleri satarak, otistik çocukların ihtiyaçları için para kazanıyor.

Mimarsinan İlköğretim Okulu öğrencileri, kendileri gibi çocuk olan otistik engelli çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için haftanın iki günü öğretmenleri eşliğinde semt pazarında annelerinin yaptıkları pasta ve çörekleri satıyor. Yaklaşık iki hafta içerisinde 100 YTL kazandıklarını söyleyen Mimarsinan İlköğretim Okulu öğrencileri, amaçlarının otistik engelli çocukların yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışmak olduğunu kaydederek, "Hocalarımıza böyle bir düşüncemizden bahsettik. Sağ olsunlar onlar da bizim düşüncemizi destekleyerek bizleri teşvik ettiler" dedi.

Atakum Semt Pazarı'nda otistik engelli çocuklar yararına satış yapan öğrencilerin arasında Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ın oğlu Batuhan Bektaş da yer alıyor.

(SAM-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title