Haberler

Minik İzciler Hatıra Ormanı Oluşturdu

Fethiye Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu İzci Grubu öğrencileri, Çırpı Ağaçlandırma Sahası'nda 2 bin fidan toprakla buluşturdu.

Fethiye Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu İzci Grubu öğrencileri, Çırpı Ağaçlandırma Sahası'nda 2 bin fidan toprakla buluşturdu.

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte şenlik havasında fidan dikerek Orman Haftasını kutladı. Çırpı Ağaçlandırma Sahası'nda 2 bin fidan toprakla buluşturan izciler Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu İzci Grubu Hatıra Ormanını oluşturdu.

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu öğrencilerine fidan dikim tekniği hakkında Kemer Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, tarafından bilgi verildikten sonra izci gurubu ve öğrenciler başta fıstık çamı olmak üzere kara selvi, ceviz ve badem fidanlarını kendi için belirlenen hatıra ormanı alanına dikti.

Öğrenciler ilk kez fidan diktiklerini söyleyerek, "Çok mutlu olduk. Ormanların korunması için herkese görev düşüyor" dediler.

Kemer Orman İşletme Müdürü Eşref Şen ise "Gençlerin ve öğrencilerin gelecek nesil olarak bu ormanların sahibi olduğunu hatırlatıp, çevre bilincini bu yaşta almaları için bizler her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title