Haberler

Minibüs Kahvehaneye Girdi: 3 Yaralı

Konya'nın Seydişehir İlçesinde, Yola Aniden Çıkan Araca Çarpmamak İçin Sürücünün Direksiyonunu Çevirdiği Minibüsün Kahvehaneye Girmesi Sonucu 3 Kişi Yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, yola aniden çıkan araca çarpmamak için sürücünün direksiyonunu çevirdiği minibüsün kahvehaneye girmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yaşar Kelek idaresindeki 42 K 6559 plakalı minibüs, merkez PTT binası yanında bulunan sokaktan aniden yola çıkan Nazmi Portakal idaresindeki 42 ZG 207 plakalı otomobile çarpmamak için sürücünün direksiyonu çevirmesi sonucu kontrolden çıktı. Yolda bulunan bir motosikleti ezdikten sonra başka bir otomobile çarpan minibüs, caddede bulunan bir kahvehaneye girerek durabildi. Kazada minibüste bulunan Seyit Mehmet Çiğdem (21), Mustafa Bektaş (21) ve Halil İbrahim Gökçe (21) yaralanırken, kahvehanenin önünde oturan 10 kişilik grubun, üzerlerine gelen minibüsü fark ederek kaçması olası bir faciayı önlemiş oldu. Yola aniden çıkan Nazmi Portakal'ın yapılan alkol muayenesinde 215 promil alkollü olduğu belirlenirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(ML-FM)

29.08.2007 18:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title