Haberler

Milletvekilleri İsmail Aydın ve İsmet Su Harmancık'ta

AK Parti Bursa milletvekilleri İsmet Su ve İsmail Aydın, Harmancık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Bursa milletvekilleri İsmet Su ve İsmail Aydın, Harmancık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Harmancık çevre yolunda kalabalık bir grup tarafından karşılanan Su ve Aydın'a AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş tarafından yörenin sorunlarına yönelik bilgiler verildi.

Yeni açılan dinlenme tesisini gezen İsmet Su "Çam ağaçları arasında muhteşem bir tablo gibi duran yeşil doğanın vazgeçilmezi bu şirin ilçemize gereken hizmeti yapmak bizim borcumuzdur" dedi. İlçe esnaflarını teker teker gezen milletvekilleri, vatandaşlarla sohbet etti.

İlçeye yeni kurulan süt birliğini de ziyaret eden milletvekilleri, karşılarında eski AK Parti İlçe Başkanı Şirfan İpek'i görünce şaşırdılar. Eski günlerin yad edildiği ziyarette başkan İpek, süt birliğinin kuruluş aşamalarını ve şuanki durumu hakkında bilgi verdi.

Türkiye'de bir ilk olan kömür zenginleştirme tesisi fabrikasını da gezen milletvekilleri, tesisin bitmesi ve deneme çalışmalarının sona ermesinin ardından tesis tam kapasiteyle faaliyete geçeceğini söylediler.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title