Haberler

Milletvekili Dodurgalı'dan 'Yaşlılar Haftası' Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı Kutlayarak, Herkesin Bir Gün Yaşlanacağını Hatırlattı. Devletin Öncelikli Görevlerinin Arasında Yaşlıların Hayatını Kolaylaştırmak ve Kimseye Muhtaç Olmadan Yaşamalarını Sağlamak Olduğunu Kaydeden Dodurgalı, Yaşlılara Sağlık ve Mutluluk Diledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak, herkesin bir gün yaşlanacağını hatırlattı. Devletin öncelikli görevlerinin arasında yaşlıların hayatını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak olduğunu kaydeden Dodurgalı, yaşlılara sağlık ve mutluluk diledi Açıklamasında yaşlılığın her insan için değişik mana ve önem ifade ettiğini belirten Abdurrahman Dordurgalı, AK Parti'nin yaşlılar konusunda bu zamana kadar en hassas davranan bir parti olduğunu söyledi. Bu konuda AK Parti tarafından kurulan Yaşlılar Koordinasyon Merkezi'nin (YKM) önemli hizmetleri olduğunu hatırlatan Dodurgalı, "AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı çatısı altında oluşturduğumuz YKM'ler, ömrünün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmet etmeye adamış insanların, yaşadıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemlerinde ve ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme haklarının olduğunu düşünerek faaliyetlerini yürütmektedir" dedi.

(SÖ-SA) 21.03.2008 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title