Haberler

MHP'li Kadınlardan Şehit Ailesine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Üyeleri, Geçtiğimiz Hafta Tunceli'nin Pülümür İlçesi'ndeki Karakol Baskınında Şehit Olan Er Mustafa Aslan'ın Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde Yaşayan Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyeleri, geçtiğimiz hafta Tunceli'nin Pülümür İlçesi'ndeki karakol baskınında şehit olan er Mustafa Aslan'ın Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Şehit Mustafa Aslan'ın Gönen'in Küpçıktı Köyü'ndeki ailesinin evine giden MHP'li kadınlar, anne Halime Aslan, baba İsmail Aslan ve kızkardeş Sibel Aslan'a başsağlığı dilediler. MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Bircan Turhan, iki aydır Bandırma'daki tüm şehit ailelerini ziyaret ettiklerini belirterek, "Çileli annelerimizin acılarını paylaşmaya çalışıyor, onlara yalnız olmadıklarını gösteriyoruz. Son olarak Tunceli'de şehit olan Mustafa Aslan'ın Gönen'deki ailesini ziyaret ettik. Vatanını korumak ve kollamak uğruna canını veren, yiğit şehidimizin anne ve babası o vakur duruşlarıyla 'Vatan Sağolsun' dediler. Teşkilat olarak, Türk Devleti'nin bekası için, toprağa düşen bütün Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

(MEY)

12.06.2007 19:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title