Haberler

MHP'li İl Başkanları Kahramanmaraş'ta Toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, iktidar yürüyüşlerini kararlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Hiçbir güç ve onlarla işbirliği yapan hiçbir ihanet odağı Milliyetçi Hareketi"...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, iktidar yürüyüşlerini kararlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Hiçbir güç ve onlarla işbirliği yapan hiçbir ihanet odağı Milliyetçi Hareketi engelleyemeyecektir." dedi.

Bastırmacı, MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı tarafından düzenlenen; 'Tanışma, Kaynaşma ve Değerlendirme Toplantısı'nda, kongre sürecini tamamlayan il başkanlarını konuk etti. Ülke sorunlarının görüşülerek, çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıların verimli geçtiğini ifade eden Bastırmacı, ülkenin geleceği bilinmeyen meçhul bir yolda olduğunu söyledi.

Son günlerde tartışılan 'başkanlık sistemi'ni de sert bir dille eleştiren ve bu projeden bir an önce vazgeçilmesi çağrısında bulunan Bastırmacı, aksi takdirde ülkenin çok dilli ve çok ortaklı bir federal yapılanmaya gideceğini savundu. Bastırmacı, "Bu bir küresel projedir ve bu proje, bir oldubittiyle sahnelenmek istenmektedir. Bugünkü tabloda iktidarın tavizkar duruşunun yanı sıra CHP'nin eş değer hali de, insanımızı gelecekle ilgili ciddi şekilde kaygılara sevk ediyor" ifadesini kullandı.

Yaşanan gelişmeleri MHP teşkilatlarının dikkatle takip ettiğini anlatan Bastırmacı, devletin yapısını değiştirecek senaryolara fırsat verilmeyeceğini vurguladı. Bastırmacı, konuşnmasını da şöyle sürdürdü:

"Hem iktidarla omuz omuza verenlerin, hem de bölücü terör örgütü PKK'nın İmralı'daki başıyla ağız birliği içinde olanların, neden Türk milliyetçiliğine karşı kin ve husumetlerini artırdıklarını da iyi bilmekteyiz. Lakin ülkücü dava adamlarının; 'kiralık kalemlere, satılmış vicdanlara, küfür ve hakaretle formatlanmış ağızlara, kin kusan dillere, hile ve tezgah kurmaktan köstebek yuvasına dönmüş beyinsizlerle, geçirecek vakti yoktur. Bilinmelidir ki, kim hangi karanlık koridorlarda, hangi karanlık niyet sahipleriyle buluşarak, MHP ve sayın liderine karşı 'saman alevi' hükmünde olan aleyhteki bir kampanyayı sürdürürse sürdürsünler, hiç fark etmez. Milliyetçi hareketi; hiçbir güç ve onlarla işbirliği yapan hiçbir ihanet odakları asla engellemeyecek."

Türk milliyetçilerinin tek kalesinin MHP ve yagena liderinin de Devlet Bahçeli olduğunu kaydeden Bastırmacı, milliyetçi hareket geçilmeden, ülkücüler yenilmeden Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünemeyeceğinin altını çizdi. Teşkilatlar olarak, partilerini iktidara getirmek için tüm güçleriyle çalıştıklarını işaret eden Bastırmacı, "Milliyetçi Hareket Partisi tüm heybetiyle gelişmeleri izlemekte ve milletinin emrinde olduğunu haykırmaktadır. ve henüz son sözümüzü söylemediğimizi, son hamlemizi yapmadığımızı da kimse aklından çıkarmamalı. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi'ni tek başına İktidar yapacak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi başbakan yapacak bir azim, kararlılık ve inanç içinde, eğilmez bükülmez bir sadakat ve engellenemeyecek bir kudretle milli iktidara giden yürüyüşümüz devam ediyor" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Kahramanmaraş Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title