Haberler

MHP'li Ekici: Yargıtay'ın Hassasiyetleri Asla Hafife Alınmamalıdır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Yargıtay'dan Gelen Sert Bildiriyi "Yargıtay Önemli Bir Cumhuriyet Kurumdur, Hassasiyetleri Kimse Tarafından Asla Hafife Alınmamalıdır" Sözleriyle Değerlendirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Yargıtay'dan gelen sert bildiriyi "Yargıtay önemli bir cumhuriyet kurumdur, hassasiyetleri kimse tarafından asla hafife alınmamalıdır" sözleriyle değerlendirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Yargıtay bildirisi ANKA'ya değerlendirdi. Yargıtay'ın bildirisinin "sert bir bildiri" olarak siyaset gündemine oturduğunu belirten Ekici, "bildirinin muhteviyatı, yargı kurumları arasındaki uyumsuzluğu ve farklı stratejileri göstermesi kadar yasama ile yargı arasındaki bilinen aykırılıkları ve uyumsuzlukları da su yüzüne çıkarmıştır. Sorumluluk sahibi kişi ve kurumların serinkanlı yaklaşım içinde Yargıtay bildirisinde var olduğu söylenen problemlerle ilgili hem özeleştiri bağlamında hem de problemlerin halli bakımından özverili bir çalışma ve uzlaşma yapmasına ihtiyaç olduğu görülmektedir. Yargıtay önemli bir cumhuriyet kurumudur. Hassasiyetleri kimse tarafından asla hafife alınmamalıdır" dedi.(ANKA)

(EG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title