Haberler

Mhk Başkanı Çulcu, Erciyesspor Başkanı Erol Bedir'e Tepki Gösterdi:"hakem Hatası İçin Asla Özür Dilemem"

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu, Kayseri Erciyesspor Başkanı Erol Bedir'in Doğru Söylemediğini, Hakem Hataları Nedeniyle Kendisinden Asla Özür Dilemediğini Söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu, Kayseri Erciyesspor Başkanı Erol Bedir`in doğru söylemediğini, hakem hataları nedeniyle kendisinden asla özür dilemediğini söyledi.

MHK Başkanı Mustafa Çulcu, Erciyesspor Başkanlığına seçilen Erol Bedir`in, Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamalar ve ¨MHK Başkanı Çulcu bizden özür diledi¨ sözlerine sert tepki verdi.

Konuyla ilgili DHA muhabirini telefonla arayıp açıklamalarda bulunan Çulcu, ¨Hakem hatası için kimseden özür dilemem. Erciyesspor Başkanından da kesinlikle özür dilemedim. Benim insani yönüm çok kuvvetlidir ve insanı konularda 3 yaşındaki çocuktan bile özür dilemekten çekinmem. Ancak, hakem hataları nedeniyle asla özür dilemem, dilemedim de¨ dedi.

Çulcu, ¨Beni devre arasında aramadı. Maçtan sonra bir başkasının telefonundan aradı. (Hakem M. Fatih Gökçe`nin iyi niyetli olduğuna kalıbımı basarım. Hatalar varsa da kesinlikle art niyet yoktur, dedim.) Daha sonra, maç televizyonlarda yayınlandıktan sonra bir kez daha aradı. Hakemin iki penaltı kararlarında hatalı, ancak iki kırmızı kartta haklı olduğunu söyledim. Konu tamamen çarpıtılmış¨ dedi.

Hakem hatalarının maçın içinde olduğunu ve hakem hatası için kesinlikle özür dilemeyeceğini belirten Çulcu, ¨Sayın Başkan, genel kurul öncesi şark kurnazlığı yapmış ve söyledikleri doğru değil. Hakemin hatası için ben niye özür dileyim¨ diye tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title