Haberler

Meü '14. Kültür ve Spor Şenliği'

Mersin Üniversitesi '14. Kültür ve Spor Şenliği' Kapsamında, Madde Bağımlılığı ile Mücadele Topluluğu Tarafından Bisiklet Yarışması Düzenlendi.

Mersin Üniversitesi '14. Kültür ve Spor Şenliği' kapsamında, Madde Bağımlılığı İle Mücadele Topluluğu tarafından bisiklet yarışması düzenlendi.

MEÜ Çiftlikköy Kampüsü girişinde başlayan ve Adnan Menderes Bulvarı Muğdat Kavşağı'nı takip eden yaklaşık 16 kilometrelik bisiklet yarışına, 17 öğrenci katıldı. Büyük çekişme içinde geçen yarışta dereceleri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri elde etti. Yarışta birinciliği Elektronik Haberleşme Programı öğrencisi Uğur Göksu alırken, yine aynı program öğrencisi Oğuz Ünvanlı ikinci, Elektrik Programı öğrencisi Emre Cantürk ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere kupalarını Rektör Yardımcısı Prof. Berika İpekbayrak, öğretim görevlisi Saniye Sakallı ve madde bağımlılığı alanında yürütülen 'Yenigün Projesi' için topluluğa destek veren Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ertuğrul Şenyiğit verdi.

(HK-HK-Y) 01.05.2008 18:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title