Haberler

Merzifon Modernleşiyor

Amasya'nın Merzifon İlçesinde Belediye Tarafından Kentin Girişinde Bulunan Köprünün Genişletme ve Onarım Çalışmalarının Yanı Sıra Yolda Yapılan Genişletme Çalışmaları ile de Kentin Girişi Modernize Edildi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde belediye tarafından kentin girişinde bulunan köprünün genişletme ve onarım çalışmalarının yanı sıra yolda yapılan genişletme çalışmaları ile de kentin girişi modernize edildi.

Kent girişinde yapılan köprü çalışması, yol çalışması ve kavşak çalışması 6-7-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Merzifon Haftası etkinlikleri içerisinde açılışı yapıldı. Açılışa Merzifon Kaymakamı Kazım Tekin, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, Belediye Başkanı Kadri Aydınlı ve Merzifonlular katıldı.

Şehrin girişinin Merzifon'a yakışır bir hale getirildiğini belirten Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, "İstanbul yönünden kentimize giren yoldaki görüntü bu yapılan çalışma ile modernize edildi. Hem trafik açısından, hem de görüntü açısından iyi bir çalışma oldu. Köprünün enini 24 metre kadar genişlettik, bunun yansıra köprü çevresinde yaklaşık 1,5 kilometrelik yolu da 12 metreden 24 metreye çıkarttık. Bu çalışmalarımız belediyemize toplam 300 bin YTL'ye mal olurken, kentimizin girişleri de güzel bir

görünüm almış oldu" dedi.

(DY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title