Haberler

Mert Günok, Bursaspor'da

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrılan kaleci Mert Günok, Bursaspor ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Resmi imza pazartesi günü atılacak.

Fenerbahçe'nin sözleşme yenilememe kararı üzerine gelen teklifleri değerlendirmeye başlayan Mert Günok, Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı. Taraflar 3 yıllık anlaşmaya varırken, resmi imzalar pazartesi günü yapılacka sağlık kontrollerinin ardından atılacak.

BURSASPOR'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Bursaspor'dan yapılan açıklamada "Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen başarılı kaleci Mert Günok ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varılmıştır. 22 Haziran 2015 Pazartesi günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Mert Günok kendisini Bursasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalayacaktır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Günok Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (24)

AntimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Keşke volkaanın yerine o kalsaydı

17
2
yanıtYanıtla
AZİZ FENERİ UÇURUMA GÖTÜRÜYOR:

FENER MERTİ MUMLA ARAR

17
1
yanıtYanıtla
CEMİL:

SEVİM . . . . . . . . . KOŞ. . . . . . . . . . KOŞ. . . . . . . . . . . KALECİ MERT KERTENKELESPORLA ANLAŞMIŞ

8
10
yanıtYanıtla
adsaddMobil-ANDROID:

en iyisini yaptı.çok yetenekli bir kaleci.fenerde yedekte kala kala korelip gidiyordu.

18
0
yanıtYanıtla
8TAŞ:

bu saf bursaya yedek olmaya gitmiş , Harun bundan daha iyi !! safff

2
14
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

GS İbrahimoviç ile başladı Sabri ve Bilal ile transferi noktaladı ..yazıklar olsun

13
3
yanıtYanıtla
AntimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Keşke fenerde kalsay dı volkan ın yerine

14
1
yanıtYanıtla
ABRH:

VOLKANIDA ALGİT YEDEĞİNDE OTURTTUR

14
1
yanıtYanıtla
tolgahan1:

yanlis yapti fenerbahce merte. . . yolun acik olsun mert günok. . . basarili olacagina ben inaniyorum

14
1
yanıtYanıtla
SeSe timsahmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bedava aldık allariz pullarıpulları iyi paraya satariz

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title