Haberler

Mersin: Sulama Kanalına Düşen Öğrenci, Son Anda Kurtarıldı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Okula Giderken Sulama Kanalına Düşen İlköğretim Okulu Öğrencisi, Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, okula giderken sulama kanalına düşen ilköğretim okulu öğrencisi, boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Ergenekon Mahallesi'nde, öğlen saatlerinde meydana geldi. Ailesi Çamlıyayla İlçesi'ne bağlı Belçınar Köyü'nde oturan ve İstemihan Talay Öğrenci Yurdu'nda kalan İstemihan Talay İlköğretim Okulu 8-E sınıfı öğrencisi 13 yaşındaki Burak İrişik, 2 arkadaşı ile birlikte okuluna giderken dengesini kaybederek, DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Yüzme bilmeyen Burak İrişik suda çırpınırken, yanındaki arkadaşlarının feryatları üzerine çevreden koşan vatandaşlar, boğulmak üzere olan çocuğu sudan çıkardı. Yaşadığı olayın şoku ve yuttuğu bol miktardaki suyun etkisiyle baygın halde yatan Burak Erişik, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis görevlilerinin suni tenefüs uygulayarak ilk müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'te bir süre gözlem altında tutulan İrişik, daha sonra taburcu edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title