Haberler

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Tekin Açıklaması

TFF 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Başkanı Ali Tekin, kulübün sıkıntıları olduğunu belirterek, "Transfer tahtamız kapalı. Oyuncularımız kısıtlı. Durumumuz çok vahim. Şimdi bu çocukların ödemeleri var. Bunları acilen çözmemiz lazım. Hepsine kafa yoruyoruz.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Başkanı Ali Tekin, kulübün sıkıntıları olduğunu belirterek, "Transfer tahtamız kapalı. Oyuncularımız kısıtlı. Durumumuz çok vahim. Şimdi bu çocukların ödemeleri var. Bunları acilen çözmemiz lazım. Hepsine kafa yoruyoruz." dedi.

Tekin, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, kulübün ticari faaliyetlerini yürütecek hesaplarının tıkalı olduğunu ve bu hesapları düzeltebilmek için çeşitli çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

Kulübe resmi bir hesabın kazandırılmasının önemli olduğunu ifade eden Tekin, bunun için borçların hızlı bir şekilde yapılandırılması gerektiğini kaydetti.

Mersin İdmanyurdu'nun sosyal ilişkilerinin zayıfladığını aktaran Tekin, şöyle konuştu:

"Bu kulübün bütün dosyaları cumhuriyet başsavcılığı tarafından denetleniyor. Kulüpte evrak konusunda sıkıntılarımız var. Arkamızda neler olmuş? Bizim bunu araştırmamız lazım ki önümüzü görelim. Bununla ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. 'Biz dünya takımı olacağız' dedik. Bu zor bir şey değil. Dünya takımı olmak akılla olur. Herkes bunu eleştiriyor. Bunu hedefleyelim, Türkiye'nin en iyisi olalım. Ciddi çalışma içerisindeyiz. Önümüze bakıyoruz. Sorunlarımız var fakat biz mücadele ediyoruz. Benim Mersin İdmanyurdu haricinde şahsi bir işim yok. Çünkü bir günümü bile şahsi işime ayırsam bu kulüp sıkıntıya girecek. Öyle birbiriyle bağlantılı sorunlar var ki bir sorunu çözüyoruz, o bitmeden diğeri geliyor. Bir sorunu çözüyoruz futbolcu ihtar çekiyor. Maddi ve hukuki birçok sorunumuz var. Kulübün iç yönetimiyle de sıkıntılarımız var."

"Öncelikle kulübü kurumsallaştırmak istiyoruz"

Tekin, öncelikle kulübü kurumsallaştırmak istediklerin belirterek, para olmadan hiçbir şey olmayacağını, gerekirse ceplerinden vererek kulübü yapılandıracaklarını söyledi.

Şu anda 12 puanlarının silinmesiyle karşı karşıya bulunduklarını aktaran Tekin, acilen yapılandırmaya gitmeleri gerektiğini vurguladı.

Başkanlığa geldiğinden bu yana destek görmediğini dile getiren Tekin, şöyle devam etti:

"Şu ana kadar inanın ki tek destek görmüş değilim. Ne yönetimden ne de Mersin'den. Hiç kimseden destek görmedim. Bana 3-4 milyon borç versinler ben bu kulübün borçlarını yapılandırayım. Hiçbir icra kalmayacak. Hesaplarımızdan yürüyeceğiz."

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Ali Tekin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title