Haberler

Mersin'de Öğrenci Kavgası

Mersin'de, 2 Okulun Öğrencileri Arasında Maç Yüzünden Çıkan Kavgada 1 Öğrenci Döner Bıçağıyla Kafasından Yaralandı. Olayların Ardından, Kavgaya Karışan 15 Öğrenci Gözaltına Alındı.

Mersin'de, 2 okulun öğrencileri arasında maç yüzünden çıkan kavgada 1 öğrenci döner bıçağıyla kafasından yaralandı. Olayların ardından, kavgaya karışan 15 öğrenci gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, Çankaya Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Mine Günaçtı Lisesi öğrencileri ile Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi öğrencileri okul çıkışı Atatürk Parkı'nda buluştu. Parkta aralarında maç yapan öğrenciler arasında yaşanan bir pozisyon sonrasında tartışma çıktı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesi sonucu Y.Y. adlı öğrenci, yanında getirdiği döner bıçağıyla Mareşal Fevzi Çakmek Lisesi 11. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki M.C.G.'ye saldırarak başından yaraladı. Yaralı öğrenci, olay yerine gelen polis ekiplerince Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ekipleri, kavgaya karışan ve aralarında yaralama olayını gerçekleştiren Y.Y.'nin de bulunduğu 15 öğrenciyi gözaltına aldı. Y.Y. isimli öğrencinin üzerinden suç aleti döner bıçağı bulundu.

Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren ve hayati tehlikesi bulunmadığı belirlenen M.C.G., "Öğrenci arkadaşlar orada toplanıp maç yapıyordu. Bir ara tartışma çıktı ve kavga oldu. Bu sırada üzerime doğru gelen bir öğrenciyi bıçakla gördüm. Bir anda bana vurdu ne olduğunu anlayamadım. Bu olayla benim hiç ilgim yok" dedi.

Gözaltına alınan öğrencilerle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

(HK-AB-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title