Haberler

Mersin'de Meslek Edindirme Kursları

Mersin'in Alt Birim Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, Meslek Edindirme Kurslarının Başarıyla Devam Ettiğini Belirterek, Bu Sayede Vatandaş-belediye Kucaklaşmasını Sağladıklarını Söyledi.

Mersin'in alt birim Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, meslek edindirme kurslarının başarıyla devam ettiğini belirterek, bu sayede vatandaş-belediye kucaklaşmasını sağladıklarını söyledi.

Belediyenin aralıksız olarak 3 yıldır Güneş, Karaduvar ve Çilek mahallelerindeki aile danışma merkezleri ile Mesudiye Mahallesi'nde bulunan Müfide İlhan Kurs Merkezi'nde düzenlediği kurslara, vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Yücesoy, kurs merkezlerinde yapılan çalışmalarla, hizmet işbirliğini ve vatandaş-belediye kucaklaşmasını sağladıklarını kaydetti. 3 yılda 21 değişik branşta 40 grup olmak üzere 2 bin 500 kursiyere, makine nakışı, kurdele nakışı, yemek, kuaförlük, biçki-dikiş ve ahşap yakma gibi meslek edindirme kurslarının yanında, yabancı dil kursları, gitar, bağlama, anne ve çocuk eğitimi gibi beceri kursları da verildiğini söyleyen Yücesoy, "Sosyal belediyeciliğin bir parçası olan meslek edindirme ve beceri kurslarına vatandaşlarımız yoğun ilgi göstermektedir. Bu ilgi de projemizin başarıya ulaştığının bir göstergesi olması nedeniyle bizi mutlu etmektedir" dedi.

(HK-MT-Y)

08.01.2007 15:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title