Haberler

Mersin'de Galatasaray Üstünlüğü

Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası'nın Mersin Etabı'nın İlk Bölümünü Yaklaşık 1 Saat Süren Mücadelenin Ardından "GSYİAD Galatasaray" Adlı Tekneleriyle Berna-josef Muhlbauer Çifti Kazandı.

Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası'nın Mersin Etabı'nın ilk bölümünü yaklaşık 1 saat süren mücadelenin ardından "GSYİAD Galatasaray" adlı tekneleriyle Berna-Josef Muhlbauer çifti kazandı.

Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Barış Meydanı sahillerinde gerçekleştirilen ve "katamaran" tipi teknelerle 10 takımın katıldığı yarışta ikinci Murat Leki ve Ali Tanır'ın "Beşiktaş" isimli teknesi olurken, Cengiz Cennetoğlu ve Kerem Zorlu'nun kullandığı "YKM Sport" teknesi ise üçüncü oldu.

Yarışmanın ardından dereceye girenlere Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı İsmail Taylan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut'un da katıldığı törenle kupaları verildi.

Şampiyonanın ikinci bölümü yarın yine Mersin'de yapılacak yarış ile sona erecek.

Genel klasmanda ise "YKM Sport" teknesinin birinciliği garantilerken, yarınki karşılaşmalarda "GSYİAD Galatasaray" ve "Beşiktaş" teknelerinin ikincilik için mücadele vereceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title