Haberler

Mersin: CHP'den Meü'de Yaşanan Olaylara Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş, Mersin Üniversitesi'nde (Meü) Yaşanan Olayları Üzüntüyle İzlediklerini Belirterek, "Terör ve Şiddete, Nereden ve Nasıl Gelirse Gelsin Karşıyız" Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş, Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ) yaşanan olayları üzüntüyle izlediklerini belirterek, "Terör ve şiddete, nereden ve nasıl gelirse gelsin karşıyız" dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş, parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, MEÜ'de yaşanan olayları kınadı. Üniversitede 3 haftadan beri bir takım provakatif olaylar zinciri yaşandığını belirten Güneş, "Mersin Üniversitesi, yıllardır huzur ve güven içerisinde eğitim yapan bir kurum iken, can güvenliği ve huzurun olmadığı bir eğitim kurumu haline dönüştü. Gerekli önlemler alınmazsa bu olaylar kentimizin geneline yansıyacak. Bu anlamda terör ve şiddet nereden ve nasıl gelirse gelsin karşıyız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title