Haberler

Mersin Barosu Başkanı Antmen Açıklaması

Güncelleme:

Antmen, "Tüm kamu çalışanlarının, dolayısıyla kamu avukatlarının haklı talep ve isteklerinin bir an önce karşılanması gerekir" dedi.

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, "Tüm kamu çalışanlarının, dolayısıyla kamu avukatlarının haklı talep ve isteklerinin bir an önce karşılanması, insanca yaşam koşulları ile insana yaraşır çalışma koşullarının sağlanması gerekir"

Mersin Barosu ile  Büro Emekçileri  Sendikası Mersin Şubesi üyeleri Maliye binası önünde ortak basın açıklaması yaptı. Açıklamayı okuyan Antmen, kamu avukatlarının zorlu şartlar altında çalıştığını belirterek, "Bu arkadaşlarımız özveri ve fedakarlıkla görev yapmakta iken ekonomik koşullar, özlük hakları, iş yerlerindeki fiziksel koşullar, hizmetin gerektirdiği teknolojik donanımın eksikliği gibi konularda yaşadıkları sorunlar ve karşılanmayan ihtiyaçlar nedeniyle hizmet sunarken zorlanmaktadır" dedi. Sorunların yıllardır çözüme kavuşturulamadığını savunan Antmen, şöyle devam etti:

"Tüm kamu çalışanlarının, dolayısıyla kamu avukatlarının haklı talep ve isteklerinin bir an önce karşılanması, insanca yaşam koşulları ile insana yaraşır çalışma koşullarının sağlanması gerekir. Bu konu tartışmasız olup geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu konuların takipçisi olmaya devam edeceğimiz bilinmelidir."

Kaynak: AA / Yerel

Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title