Haberler

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Bir Yiğit Ayağa Kalkarsa Diğerlerinin Omurgası Sertleşir"

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Bir yiğit ayağa kalkarsa diğerlerinin omurgası sertleşir" "15 Temmuz'da altın nesil dedikleri hain bir nesil coğrafyamıza dehşet bir tablo yaşatmaya kalktı" "Cumhurbaşkanımız 'One minute' dediğinde içimizdeki monşerler, 'Eyvah bittik' diye televizyonlarda...

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Bir yiğit ayağa kalkarsa diğerlerinin omurgası sertleşir"

"15 Temmuz'da altın nesil dedikleri hain bir nesil coğrafyamıza dehşet bir tablo yaşatmaya kalktı"

"Cumhurbaşkanımız 'One minute' dediğinde içimizdeki monşerler, 'Eyvah bittik' diye televizyonlarda millete moralsizlik aşıladı"

ELAZIĞ - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bir yiğit ayağa kalkarsa diğerlerinin omurgası sertleşir. Biz ayakta durduğumuz zaman bu tablo değişir. Ben inanıyorum iyiler kazanacak, kötüler asla kazanamayacak" dedi.

Elazığ'a gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen İl Temsilciliğinin Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Geçen yüzyılda üç kıtaya hüküm süren dünyada adaleti temsil eden bir medeniyetin yok edildiğini belirten Yalçın, "Aradan yüzyıl geçti. Şimdi yeniden bir dizayn süreci başladı. Dün İngilizlerin parsellediği ve cetvelle gönül coğrafyamızı paramparça ettiği bir zeminden bugün Siyonizm'in ve Amerika'nın birlikte yeni bir koalisyonla terör örgütleri üzerinden bu coğrafyayı tamamen un ufak etmeye çalıştığı bir zemine tanıklık ediyoruz. Coğrafyamızda 100 yıl önce oyun kuranlar şimdi Siyonizm'in kalesi ABD üzerinden oyun kuruyor ve müttefik olduğumuz bir ülke terör örgütüne binin üzerinde bir tırla silah teslim ediyor. Başka bir terör örgütünü dinsel bir kimlikle oluşturup sunuyor" dedi.

Türkiye'nin üzerinde oyunların oynandığı bir zamana doğru ilerlendiğini aktaran Yalçın, " Türkiye'de 2000 yılından sonra üst üste bindirilen hamlelerin ardından 15 Temmuz'da en son jübileyi yaparak bir işgali nasıl beyinsizler üzerinden gerçekleştirebiliriz diye yıllarca büyüttükleri satılmış insanlar üzerinde operasyon gerçekleştirdiklerinde 'son altın vuruşu yaptık' demişlerdi. Altın nesil dedikleri hain bir nesil üzerinden bu coğrafyaya dehşet bir tablo yaşatmaya kalktılar ama bu millet bunun altından cesaretle, metanetle kalktı. Boş durmayacakları ve boş durmadıkları kesin. Dolayısıyla iş biraz daha kritikleşti ve sorumluluğumuz bin kat artmış durumda" diye konuştu.

Büyük bir Türkiye'nin mümkün olduğuna inanıldığında dünyada bütün dengelerin altüst olacağını dile getiren Yalçın, "Yeter ki biz cesur duralım ve birbirimize kenetlenelim. Dün Cumhurbaşkanımız 'One minute' dediğinde içimizdeki monşerler, 'Eyvah bittik' diye televizyonlarda millete moralsizlik aşılarken bugün halkın sesinin yankı bulduğu Kuveyt'te bir devlet temsilcisi bir toplantıda bölgenin terör ülkesine, 'Defolun buradan çıkın' deyişi doğru şeyleri konuşmak gerektiğini gösteriyor. Bir yiğit ayağa kalkarsa diğerlerinin omurgası sertleşir. Biz ayakta durduğumuz zaman bu tablo değişir. Ben inanıyorum iyiler kazanacak kötüler asla kazanamayacak. Yeter ki biz umudumuzu kaybetmeyelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Memur Sen Türkiye Elazığ Genel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title