Haberler

Mehmet Yozgatlı'dan Açıklama

Fenerbahçeli Futbolcu Mehmet Yozgatlı, 100. Yıl Hedeflerinin Ligde Şampiyonluğa Ulaşmak, Türkiye Kupası'nı Kazanmak ve UEFA Kupası'nda İlerleyebildikleri Kadar İlerlemek Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı, 100. yıl hedeflerinin ligde şampiyonluğa ulaşmak, Türkiye Kupası'nı kazanmak ve UEFA Kupası'nda ilerleyebildikleri kadar ilerlemek olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Yozgatlı, FBTV'ye açıklamalarda bulundu. Eşinin doğum yapması nedeniyle kampa geç katılan Mehmet Yozgatlı, ailesinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve herşeyin iyi gittiğini söyledi.

Ganalı yıldız Appiah ile beraber takımdan ayrı çalışan Yozgatlı, sabah 8 km'lik düz koşu yaptıklarını ve akşam bu koşu programını tekrarlayacaklarını bildirdi. Arkadaşlarından aldığı bilgilerle kampın çok zevkli ama yorucu geçtiğini öğrendiğini ifade eden Mehmet Yozgatlı, "Buraya geldiğimizde herkes yorgundu ama çok başarılı bir sene geçirmek zorundayız, bu yüzden hepimiz çok çalışmalıyız. 100. yıl hedefimiz Turkcell Süper Lig Şampiyonluğu'nu kazanmak, Türkiye Kupası'nı almak ve UEFA Kupası'nda ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemektir" dedi.

(İY-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title