Haberler

Mehmet Bekaroğlu, SP'den Rize Adayı Oldu

Güncelleme:

Eski milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'den belediye başkan adayı oldu. Bekaroğlu, hafta sonu Rize'ye giderek adaylığını açıklayacak.

Cumhuriyet gazetesinden Erdem Gül'ün haberine göre, Eski Rize Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, SP'den Rize belediye başkan adayı oldu. Bekaroğlu, SP çatısı altında seçimlere girecek ancak AK Parti dışında çok farklı kesimlerin oluşturduğu platformun adayı olarak "bağımsız" aday gibi bir seçim kampanyası yürütme kararı aldı.

BAŞBAKAN'IN MEMLEKETİNDEN ADAY OLUYOR

Bekaroğlu, kapatılan FP'de milletvekilliği yaptıktan sonra "Milli Görüş'ün sağ versiyonu" diye nitelediği AK Parti'ye katılmayarak son olarak Numan Kurtulmuş'la birlikte HAS Parti'yi kurmuş, Kurtulmuş AK Parti'ye gidince yolları ayrılmıştı. Bekaroğlu hep muhalefet ettiği Başbakan Tayyip Erdoğan'la yerel seçimde de ilginç bir yarışa girmeye hazırlanıyor. Rize'nin Fındıklı ilçesinden olan Bekaroğlu, yine Rize'nin Güneysu ilçesinden olan Başbakan Erdoğan'la AK Parti'nin kalesi konumundaki Rize'de karşı karşıya gelecek. Bekaroğlu'nun adaylığıyla Rize yerel seçimin en dikkat çekici yarışlarından biri haline gelebilir.

BAĞIMSIZ ADAY GİBİ KAMPANYA YÜRÜTECEK

Bekaroğlu, adaylığıyla ilgili olarak, AK Parti dışında farklı siyasal görüşlere sahip isimlerden oluşan bir platformun yaptığı çağrı üzerine aday olmayı kabul ettiğini söyledi. Bekaroğlu, seçime Saadet Partisi (SP) çatısı altında gireceğini ancak kendisini destekleyen CHP 'liler dahil her görüşten platform adına bir tür 'bağımsız' aday gibi kampanya yürüteceğini, belediye meclis üyelerini de bu platformla birlikte belirleyeceklerini ifade etti.

"BAŞLARKEN KAFA KAFAYAYIZ"

Hafta sonu Rize'ye giderek adaylığını açıklayacağını belirten Bekaroğlu, AK Parti adayının kim olduğunun kendisi açısından önem taşımadığını, Rize'de aday olmasının doğrudan Başbakan'la yarışmak anlamına geldiğini belirterek şunları söyledi:
"Rize'de ilk yapılan anketlerde benimle AK Parti kafa kafaya görünüyor. Yüzde 35-35 gibi. Ben resmi olarak SP'den aday olacağım ama tüm platformun adayı olarak yarışacağım için AK Parti dışında tüm kesimlerden oy alacağım. Kampanyayı başlattığımızda kafa kafaya olduğumuz AK Parti'yi geçeceğimizi, Rizelilerin bizi benimseyeceğini düşünüyorum. Ben bana yapılan adaylık davetini AK Parti dışında Rize'deki tüm siyasal anlayışların verdikleri destek olarak gördüğüm için kabul ettim. Dolayısıyla kazanma umudumuz yüksek."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Bekaroğlu Numan kurtulmuş Ak Parti Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (12)

ALİİİrecep19@hotmail.com:

ÇOK LAZIMDIN ÇAPSIZ HİREF

7
5
yanıtYanıtla
CELALalanyaariturizm@hotmail.com:

CAPSIZ SENSİN ALİ EFENDİ BENCE COK İYİ ETMİŞ KAZANACAGINADA EMİNİM.

yanıt0
yanıt0
güneş26y_gunes26@hotmail.com:

Yazık, çok yazık, sayın bekaroğlu keşke bu harekatın içinde olsaydında yanlış dediğin şeyleri düzeltseydinde chp nin değirmenine su taşımasaydın.Biz geçmişte senin seçilmen için canla başla mücadele ettik ama hiç bir zaman senin gibi satmadık. başkalarının değirmenine su taşımadık...

0
3
yanıtYanıtla
hamii.icli@hotmail.com:

Kesin Kazanirsin.

2
1
yanıtYanıtla
AHNEFmusabumeyr56@gmail.com:

CAPIN NE

0
2
yanıtYanıtla
ssssalkalun@mynet.com:

eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı

0
2
yanıtYanıtla
sakirsdfbsfb@homail.com:

hahhaaha co dogruddin ,o gle kafa gendinibir Adam saniyor bzleri hala eski kafa sanyior gelsinde baksin ..kaybetince asin kabagini gitsin

yanıt0
yanıt0
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

YANLISLIKLA BIR KERE MEBUS SECILDIN OLDUGUDA OLACAGIDA BUDUR.SEN ONCE FINDKLIDAN BIR SECIL.HIC GUVEN VERMIYORSUN.CEKIRGE BIR SICRAR IKI SICRAR

0
2
yanıtYanıtla
a.erena.eren@hotmail.com:

Ortalığı alıp götürmemiş,elinde ayakkabı kutusu da yok,kazanamaması için bir sebep mi var...

1
1
yanıtYanıtla
sairsdfdfg@hotmail.com:

sen babana sor hic ayakkapisi oldumu sizgendi günahlarinizla ugrasin hayitinda secde ettinmi ...en önce namazini kil

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title