Haberler

Mehmet Ağar DYP İstanbul, Trakya ve Marmara 7. Bölge Toplantısı'na Katıldı

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Hükümetin Sadece Vakit Geçirmeye Yönelik Politikalar Yürüttüğünü Savunarak, "Türkiye'de 'Cumhurbaşkanlığı Seçimine Gürültüsüz, Kazasız, Belasız Ulaşalım da Sonra Ne Olursa Olsun' Diyerek Siyaset Yapmak Söz Konusu Olmamalıdır" Dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümetin sadece vakit geçirmeye yönelik politikalar yürüttüğünü savunarak, ¨Türkiye`de `Cumhurbaşkanlığı seçimine gürültüsüz, kazasız, belasız ulaşalım da sonra ne olursa olsun` diyerek siyaset yapmak söz konusu olmamalıdır¨ dedi.

Mehmet Ağar, Kaya Ramadan Otel`de düzenlenen partisinin İstanbul, Trakya ve Marmara 7. Bölge Toplantısı`na katıldı. Toplantıda DYP il ve ilçe başkanlarının yanısıra partililer de hazır bulundu. Partililere hitap eden DYP lideri Ağar, hükümete yüklendi. Ağar, hükümetin Türkiye`de tıkanan bütün meselelerde hiç bir çare ortaya koyamadığını, cesaret ve kararlılığa sahip olmadığını ileri sürdü.

Ağar konuşmasında, ¨Bu hükümet sadece vakit geçirmeye çalışmaktadır. Mesele, Türkiye`de `Cumhurbaşkanlığı seçimine gürültüsüz, kazasız, belasız ulaşalım da sonra ne olursa olsun` diyerek siyaset yapmak söz konusu olmamalıdır. Millete karşı sorumluluğu ve mükellefiyeti olan, miletin meselelerine hassasiyeti olması gerekenler, Türkiye`de ekonomi, Avrupa Birliği, tarım gibi bir çok konuda adım atamayan hükümetin yapacağı tek şey milletin önüne gitmektir¨ şeklinde konuştu.

Yapılacak seçimlerin ardından ¨Kiminle koalisyon yapacaksınız?¨ şeklinde sorularla karşılaştıklarını anlatan Ağar, ¨Biz milletle koalisyon yapacağız. Ziraat odalarıyla, yoksullarla, çaresizlerle yapacağız. Türkiye`yi yeniden kalkındıracak anlayışla koalisyon yapacağız¨ değerlendirmesinde bulundu. Partisinin ¨Muhafazakarlık ve Milliyetçilik¨ anlayışıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ağar, ¨Bizim muhafazakarlık anlayışımız lafta değil hayatın içindedir. Bizim milliyetçilik anlayışımız da hiç kimsenin baş edebilmesi mümkün değildir. Kendi ülkelerinde farklı kökenli insanlarımızı, mübarek analarının karnından doğduğu gibi Cumhuriyetin hür ve eşit vatandaşı olarak gören bir anlayışımız var. Bu anlayış Türkiye`nin her yerine okullarla, fabrikalarla, okuyan gençlerle, yatırımlarla giden, meselelere sahip olan, bütünleştirici bir milleyetçilik anlayışını var etmiş demokratiik misyondur¨ şeklinde konuştu.

Ağar`ın konuşması sık sık partililerin alkışlarıyla kesildi. Toplantının öğleden sonraki bölümüne basına kapalı olarak devam edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title