Haberler

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman? Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 22. hafta maçlarında Medipol Başakşehir FK - Beşiktaş ile karşılaşıyor. Başakşehir - Beşiktaş maçı hangi gün? 21. hafta maçlarında Lig'in üçüncüsü Başakşehir, Sivasspor ile oynayarak 1-1 beraberlik elde etti. Siyah beyazlı takım ise Gaziantep'i 3-0 yenmişti. Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı hakemi merak ediliyor. Süper Lig puan tablosunda Beşiktaş 36 puanla 7. sırada yer alıyor. Takım, son beş maçında 3 galibiyet ve 2 yenilgi ile evine dönmüştü Başakşehir, bir yenilgi ve beraberliğin yanı sıra 3 maçı lider olarak tamamladı. Medipol Başakşehir ve Beşiktaş maçı hakkında detaylı bilgiyi derledik.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Lig'in 22. haftasında oynanacak ilk maç Başakşehir ve Beşiktaş maçının ilk on birinde siyah beyazlılarda Jeremain Lens yer alacak. Heyecan yaratan karşılaşma 14 Şubat 2020 Cuma günü saat 20.00'de Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Cuma günü gerçekleşecek maçın hakemliğini Abdulkadir Bitigen üstleniyor. Volkan Ahmet Narinç birinci, Süleyman Özay ikinci yardımcı hakem olurken, Direnç Tonusluoğlu dördüncü hakemliği yürütecek. Maç, saat 20.00'de beİN Sports HD1'den canlı olarak yayımlanacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Çaiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Visca, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Elia, Demba Ba, Crivelli.

Beşiktaş: Karius, Victor Ruiz, Vida, Caner, Necip Uysal, Atiba, Elneny, Boateng, Diaby, N'koudou, Burak Yılmaz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Başakşehir Beşiktaş Gündem Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title