Haberler

    Medel Özel Antrenmanlara Başladı

    Geride kalan haftalarda istediği süreyi bulamayan Şilili futbolcu, takım antrenmanlarının yanı sıra bireysel çalışmalara da ağırlık vererek forma şansını artırmayı hedefliyor.

    'ın sezon başında Inter'den kadrosuna kattığı , siyah-beyazlı takımda istediği şansı henüz bulamadı. Orta sahada Atiba'nın sezona iyi başlamasının yanı sıra stoperde Pepe ve Tosic'in de başarılı performans sergilemesi, Şilili oyuncuyu yedek kulübesinde bıraktı.

    İlerleyen haftalarda daha fazla süre almak isteyen Medel, takım antrenmanlarının yanı sıra özel çalışmalara başladı. Bireysel antrenörü eşliğinde ekstra antrenmanlar yapan 30 yaşındaki oyuncu, kilo fazlası için de diyetisyenin programını uyguluyor.

    Devre arasına kadar Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 8 zorlu maça çıkacak olan Beşiktaş'ta Medel'in orta sahada Atiba'dan veya savunmada Tosic'ten formayı alıp alamayacağını zaman gösterecek.

    Bu sezon 4'ü ilk 11'de olmak üzere Beşiktaş'ın 9 maçında görev yapan Gary Medel, 389 dakika sahada kaldı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gary Medel Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title