Haberler

Meclis'in En Romantik Milletvekili

Resim ve Şiire Merakıyla Bilinen Meclis'in Sanatçı Milletvekillerinden Recep Garip, Yoğun Genel Kurul Çalışmalarından Fırsat Bularak Eşine 'Sevgililer Günü' Sürprizi Yaptı.

Resim ve şiire merakıyla bilinen Meclis'in sanatçı milletvekillerinden Recep Garip, yoğun Genel Kurul çalışmalarından fırsat bularak eşine 'Sevgililer Günü' sürprizi yaptı.

Meclis çalışmalarına ara verildiği sırada gül buketiyle birlikte evine giden AK Parti Adana Milletvekili Recep Garip, eşinin Sevgililer Günü'nü kutladı. Eşi için yazdığı 'Beyaz Gülüm' şiirini de eşinin gözlerinin içine bakarak okuyan Garip, "İnsanlar, birbirlerine olan sevgisini büyütecek fırsatları değerlendirmeli" dedi. Eşinin sürpriz kutlamasıyla duygulanan Ayşe Garip ise 25 yıllık eşine sevgisini, "Her sabah sevgiyle gönderiyorum, o da sevgiyle geri dönüyor" sözleriyle anlatttı. Meclis'in en romantik milletvekillerinden AK Parti'li Recep Garip, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de 25 yıllık eşi Ayşe Garip'e sürpriz yaptı. TBMM Genel Kurulu'nda yoğun görüşme maratonu sürerken kısa bir kaçamak yapan Garip, evine giderek eşinin Sevgililer Günü'nü kutladı. Eşine kırmızı gül buketi hediye eden Garip, daha sonra eşi için yazdığı 'Beyaz Gülüm' şiirini okudu. Garip'in eşinin gözlerinin içine bakarak okuduğu şiir şu dizelerden oluşuyor: "Sevgililer Günün kutlu olsun can kuşum, beyaz gülüm/Sessiz bir ışık gibi uçtu akasyalar, uçtu güne bakanlar/Yağmurda damla damla, yüreğimi ıslatan/

Bir haberdi senden gelen her mektup/Baharı hatırlatan/Hep bereket oldun, şenlendi evim, şenlendi yüreğim/

Sen benim gönül evimdin/Bir şarkıydın dudaklarımda/Hadi gel, yeniden söyleyelim şarkımızı/Islansın ellerimiz, gülüşsün çocuklarımız nar çiçekleri gibi/Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek, dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek/Sevginin kaynağından akan/Bereketsin, sabırsın, şifasın/Ömrümü kuşanarak sana geldim/Sen aşksın, umutsun, sevgisin, sen yağmursun, çiçeksin, yarsın/Sen baharsın, aysın, güneşsin, cansın/Seni seviyorum/Günün kutlu olsun".

Eşinin gözlerinin içine bakarak 'Bu şiir senin' diyen Garip, şiirin bir bölümünü de eşinin cep telefonuna mesajla gönderdiğini açıkladı. Sevgililer Günü kutlamasına akşam da devam edeceklerini belirten Garip, çocuklarının da katıldığı bir kutlama yapacaklarını söyledi. Garip, Meclis çalışmaları sürerken de eşini telefonla arayarak, Sevgililer Günü'nü kutladığını belirterek, "Bana 'Aşkolsun, bizim her günümüz sevgililer günü gibi değil mi' diye cevap verdi" dedi. Meclis çalışmalarına kısa bir ara vererek, eve geldiğini anlatan Garip, Sevgililer Günü'ne ilişkin şu mesajları verdi:

"Çocukların doğum günlerini, kendi doğum günlerimizi, evlilik yıldönümünü, sevgililer gününü ve bayramları kutluyoruz. Toplumda artık kabul edilen ve kutlanan günler. Bunları ihmal etmemek gerekir. Bu günler bir ailenin huzurunu, bereketini çoğaltır. Anne ve babalar birbirlerine mutlu davranırlarsa, çocuklar da mutlu davranıyorlar. Sabah evden ayrılırken biz birbirimizi Allah'a emanet ediyoruz. İnsanlar birbirlerine olan sevgisini büyütecek her fırsatı değerlendirmeli. Sevgi, çocukları da besleyen, büyüten besin kaynaklarındadır. Geçmiş uygarlıklara bakıldığında Türk ailesinin dinamik yapısını buna bağlayabiliriz".

Ayşe Garip de, eşine olan sevgisini, "Dışarıya gönderirken sevgiyle gönderiyorum, o da bize sevgiyle geri dönüyor" sözleriyle anlatıyor.

Eşine aldığı hediyeyi daha sonra vereceğini belirten AK Parti'li Garip, hediyeyle ilgili 'Koluna birşey takacağım' diye ipucu verdi. Ayşe Garip de, "Ben de akşamı bekliyorum. Sürpriz olacak. Ben kulağına söyleyeceğim" demekle yetindi. Recep Garip, bazen küçük bir gülün evdeki hareketleri değiştirdiğini, çorbanın lezzetini bile farklı yaptığını ifade ederek, yıllar önce iki arkadaşına verdiği tüyonun neticelerini de çok iyi bir şekilde aldığını söyledi. Garip, "Meclis'te belki benden daha romantik vekiller vardır ama ama sanatçılığımın getirdiği bir duygusallık var. Biz sadece sevgimizi ön plana çıkarmayı ihmal ediyoruz, ifade edemiyoruz. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" diye konuştu.

(DA-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title