Haberler

Mecidiyeköy'den Taksim'e Polis-halk Yürüyüşü

İstanbul Emniyeti'ne Bağlı Polisler ile Vatandaşlar Türk Polis Teşkilatı'nın 162'nci Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Mecidiyeköy'den Taksim'e Kadar "4. Geleneksel Polis Halk Yürüyüşü" Gerçekleştirdi.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı polisler ile vatandaşlar Türk Polis Teşkilatı'nın 162'nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mecidiyeköy'den Taksim'e kadar "4. Geleneksel Polis Halk Yürüyüşü" gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve Türk asıllı Belçikalı Bakan Emir Kır'ın da katıldığı yürüyüşün adı futbol sahalarındaki şiddeti protesto etmek amacıyla "Renklerin Dostluğu-Polis Halk Yürüyüşü" olarak seçildi. Bir kilometrelik Türk Bayrağı'nın altında gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda polis ve vatandaş katıldı.

Emniyet güçleri, yürüyüşe katılanlara 3 büyük futbol kulübünün renklerinin ve polis ambleminin basılı olduğu kaşkollar ve çeşitli hediyeler dağıttı. Yürüyüş Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından sona erdi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title