Haberler

Manisa: Manisa'da 350 Araçlık Otopark Yakında Hizmete Giriyor

Manisa'da geçtiğimiz yıl temeli atılan ve 19 Mayıs'ta tamamlanan 350 araçlık otoparkın ay sonunda hizmete açılacağı belirtildi.

Manisa'da geçtiğimiz yıl temeli atılan ve 19 Mayıs'ta tamamlanan 350 araçlık otoparkın ay sonunda hizmete açılacağı belirtildi.

Manisa Belediyesi tarafından inşa edilen Cumhuriyet Meydanı yeraltı otoparkının önümüzdeki hafta hizmete açılacağı bildirildi. Yaklaşık 350 aracın aynı anda park edebileceği otopark 4.5 trilyon liraya mal oldu. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'yle birlikte otoparkta incelemelerde bulunan Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, özellikle Hükümet Konağı, belediye ve adliye üçgeninde yaşanan otopark sıkıntısının bu otoparkla birlikte azalacağını ifade etti.

Otoparka hayran kalan Ergene ise, "Sayın Bülent Kar'ı tebrik ediyorum. Gerçekten çok büyük bir projeyi hayata geçirmiş. Bu alanda bir otopark yapılması ve alanın daha da güzelleştirilerek korunması büyük bir başarı. Bizde Soma'da yaptığımız otoparkla bu sorunumuzu aşacağız. Bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen zemin ve 3 kattan oluşan 350 araç kapasiteli yaptığımız otoparkın zemin katında 11 işyerini de hizmete sokacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title