Haberler

Manisa Emekliler Parkı'ndaki Cem Kafe Boşaltılıyor

Manisa Emekliler Parkı'nda bulunan Cem Kafe, 25 yıllık hizmetine son verdi.

Manisa Emekliler Parkı'nda bulunan Cem Kafe, 25 yıllık hizmetine son verdi.

Manisa Belediyesi tarafından otopark alanı olarak belirlenen ve projesi tamamlanan Emekliler Parkı, 25 yıldır hizmet veren Cem Kafe'ye de ev sahipliği yapıyordu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Cem Kafe sahibi Ekrem Altun "Manisa Belediyesi bize Emekliler Parkı'nın bulunduğu yere katlı otopark projesi olduğuna dahil bir bildiride bulundu ve en kısa zamanda boşaltmamızı istediler. Biz de kendilerine gereken yerlerden izin alındıktan sonra Manisamız için güzel bir şey yapılacağından dolayı engel olmayacağımızı boşaltacağımızı söyledik. En son aldığımız bilgiye göre gereken iznin alındığı ve projenin gerçekleşeceğini öğrendik. Biz de üstümüze düşen görevi yaparak yarından itibaren kafeyi boşaltıyoruz. Manisa Belediyesi'nin Manisamıza yapacağı güzel bir proje olacaktır." diye konuştu. Kendilerine ilk tebligat geldiği gün mahkemeye başvurduklarını sözlerine ekleyen Altun, "Manisa Belediyesi'ne mahkemeye gerek olmadığını, gereken yerlerden izin alındığı taktirde ben hemen boşaltacağımı söyledim. Ama belediye hemen boşaltmamı istedi. Bende bu projenin gerçekleşmesi gündemde değil daha gereken yerlerden izin alınmammış sadece proje olarak düşündüklerini söyledim. 25 yıllık yatırımım var proje kapsamında yer tahsisinde bulundum ancak belediye bunun garantisini vermedi" diye konuştu.

Yaz aylarında yaklaşık 14 kişiye istihdam sağladıklarını söyleyen Altun, Niobe ve Dışmahalle'de bulunan şubelerinde hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title