Haberler

Manisa Anneleri Özel Çocukları İçin Sahneye Çıktı

Anneleri özel çocukları için sahneye çıktıMANİSA'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, bir özel engelli okulunda gerçekleştirilen programda, anneler çocuklarına konser verdi.

Anneleri özel çocukları için sahneye çıktı

MANİSA'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, bir özel engelli okulunda gerçekleştirilen programda, anneler çocuklarına konser verdi.

Yunusemre ilçesi Keçiliköy Mahallesi'nde, engelli öğrencilerin eğitim aldığı özel bir okulda, öğrenciler ve velilerin ortak çalışmasıyla 3 Aralık Dünya Engelliler günü için etkinlik düzenlendi. AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, engelli anneleri ve öğrenciler etkinliğe katıldı. Programın sunumunu, öğrenciler yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda, okulun 8'nci sınıf öğrencileri dans ve oyun havaları gösterisi sundu. Duygusal anların da yaşandığı etkinlikte 'Gönüllüler Korosu' adıyla sahne alan 19 anne, çocukları için şarkı söyledi. Koro Şefi Hacer Yılmaz eşliğinde şarkılar söyleyen annelere, evlatları da alkışlarla eşlik etti. Yaklaşık 3 aydır hazırlık yapan koronun performansı, alkış topladı. Program, annelerin çocuklarına hediyeler vermesiyle son buldu.

Anneler korosu projesini sürekli hale getirme düşünceleri olduğunu söyleyen Okul Müdürü Murat Ceylan, Projemizin amacı, engelli bireye sahip olan annelerimizin yaşam içinde kendilerinin de var olduğunu hissedebilmelerini sağlamak. Bu projemizi 2'nci dönemden itibaren ilçelerdeki özel eğitim okullarında yaygınlaştırmaya çalışacağız. Projemiz böylelikle amacına ulaşmış olur dedi. Koroda yer alan öğrenci annesi Deniz Tükenmezler ise, Elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızla bir şeyler yapmaya çalıştık. Çocuklarımızı mutlu etmek için çabaladık. Umarım başarılı olmuşuzdur dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Engelliler Günü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title