Haberler

Manisa, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Yer Alacak

Manisa'nın bu yıl 85'incisi gerçekleştirilecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu olacağı belirtildi.

Manisa'nın bu yıl 85'incisi gerçekleştirilecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu olacağı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Manisa 2 bin metrekarelik alanda yer alacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, stantta Manisa'nın kültürel ögelerini sentezleyen oyunlar sahneleyecek.

Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, fuarda, Manisa'nın kültürel, sosyal ögeleri ve tarihteki önemine ilişkin 7 farklı oyun sahneleyeceklerini belirtti.

Şengöz, "Manisa'nın tanıtımı açısından bu fuar çok önemli bir organizasyon. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak sevilen oyunlarımızı Manisa standının belli noktalarında sahneleme fırsatı bulacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün Manisa'nın tanıtımına büyük önem verdiğini biliyoruz. Şehir Tiyatrosu olarak Manisa'yı kültürel ve sosyal unsurlarıyla en iyi şekilde temsil edeceğiz." ifadesinde bulundu.

Şengöz, 26 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında fuarda Salak Oğlum, Niobe, Hacivat ve Karagöz, Lidya, Tarzan, Zeyno ve Denyo, Hafsa Sultan ve Merkez Efendi oyunlarını sahneleyeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Eylül İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title