Haberler

    Manchester City Newcastle'ı Ağırlıyor

    Premier Lig'in 26.haftasında zirve takipçisi Manchester City, evinde Newcastle United'ı konuk ediyor.

    Premier Lig’de zirve takipçisi Manchester City, Newcastle United’ı ağırlıyor.

    4 hafta üst üste galibiyet hasreti çeken, ardından Stoke City’i deplasmanda farklı yenen Manchester City, ligin 11’inci sırasındaki Newcastle karşısında sürpriz yaşamak istemiyor.

    Zirve baskısı ve Chelsea ile olan 7 puanlık farkı azaltabilmek için kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkacak olan Manchester City’de tek eksik sakat olan James Milner.

    Afrika kupasından dönen önemli isim Yaya Toure’nin Newcastle’a karşı 11’de olması bekleniyor. Fildişili futbolcu Newcastle’a karşı oynadığı son 6 lig maçında 5 gol attı.

    Öte yandan City’nin 35 milyon avro karşılığında ara transfer döneminde renklerine bağladığı Fildişi Sahilli oyuncu Wilfred Bony de Newcastle maçının kadrosunda yer alacak. Pellegrini’nin Bony’i yedek kulübesinde tutması bekleniyor.

    NEWCASTLE’DA EKSİK ÇOK

    Konuk ekip Newcastle’da eksik sayısı bir hayli fazla. Sakat futbolcular Siem de Jong, Rolando Aarons, S.Taylor, Elliot, Dummett, Tiote, Remy Cabella, Gutierrez City’e karşı forma giyemeyecek. Ryan Taylor’ın ise durumu maç saati belli olacak.

    MUHTEMEL 11’LERManchester City:Hart, Clichy, Mangala, Kompany, Sagna, Fernandinho, Touré, Nasri, Silva, Navas, AgüeroNewcastle United: Krul, Haidara, Coloccini, Williamson, Janmaat, Sissoko, Colback, Ameobi, Pérez, Gouffran, Cissé

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Stoke City Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title