Haberler

Maldonado'da Sakatlık Korkusu

F.bahçe, Santos'un Şilili Ön Liberosu ile Anlaştı. Ancak Yönetimi, Bu Oyuncunun Uzun Süren ve Yeni Düzelen Sakatlığı Düşündürüyor.

F.Bahçe, Santos'un Şilili ön liberosu ile anlaştı. Ancak yönetimi, bu oyuncunun uzun süren ve yeni düzelen sakatlığı düşündürüyor.

Maldonado bekleniyor

Sabah gazetesinin haberine göre, hastalığı nedeniyle sezonu kapatan Appiah'ın yerine yeni bir ön libero arayan Fenerbahçe yönetimini listedeki oyuncularla ilgili sorunlar düşündürüyor. Sarı-lacivertli kulüp, bir süredir peşinde olduğu Şilili Maldonado ile her konuda anlaştı. Brezilya'nın Santos kulübünden ayrılacak olan yıldız oyuncuya İspanya'dan Sevilla ve Deportivo da talip olmuştu. Ama Kanarya'nın işi bitirdiği konuşuluyor. Hatta kulüpten Maldonado'nun yarın İstanbul'a geleceği şeklinde haberler de geliyor. Ancak; bu oyuncunun çok uzun süren bir sakatlık geçirmiş olması F.Bahçe yönetimini düşündürüyor. Sarı-lacivertli yöneticiler, hala bu oyuncunun sakatlığı ile ilgili araştırmalar yapmaya, raporlarını incelemeye devam ediyor.

EDMİLSON'DA DA AYNI SORUN

Listedeki bir başka ön libero olan Edmilson'un durumu da Maldonado'ya benziyor. İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu da uzun bir sakatlıktan sonra takıma yeni döndü. Ama yeniden sakatlık geçirdi. 2-3 hafta forma giyemeyeceği bildirilen Edmilson'un bu durumu da düşündürücü. Ayrıca Afrika Kupası'na giden oyuncularının çokluğu nedeniyle Barcelona bu oyuncuyu elden çıkarmaya sıcak bakmıyor. Dolayısıyla Fenerbahçe Kulübü'nün, listesindeki isimlerin başında gelen Edmilson'dan da bir sonuç alması kolay görünmüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title