Haberler

Malatyaspor'da Yenilgi Üzüntüsü -Genel Menajer Cem Yücel: 'Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diski Spor Karşısında Alınan Yenilgi Moral Bozukluğu Yaşattı'

Tff 2

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu ekiplerinden Malatyaspor'da, deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor'a 1-0 yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Genel menajer Cem Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakip takımın içerisinde bulunduğu durum ve konumuna bakmadan mücadele ettiklerini belirtti.

Kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor karşısında ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Yücel, şunları söyledi:

'Rakip takım sahaya mutlak galibiyet için çıkmıştı ve çok iyi hazırlanmıştı. Maçın ilk yarısı ortada geçti. Bulduğumuz ilk pozisyonu değerlendiremedik. Rakip takım, 35. dakikada istediği golü buldu. İkinci yarıda gol atabilmek umuduyla mücadele verdik, ancak başarılı olamadık. Skora yansıtamasalar da gençlerin verdiği mücadeleden son derece memnun kaldık.'

Takımın, Adıyamanspor maçının hazırlıklarına başladığını da dile getiren Yücel, 'Diyarbakır'da alınan mağlubiyet çok büyük olmasa da moral bozukluğu yaşattı. Malatyaspor olarak skordan çok iyi oyunu hedefliyoruz. Adıyamaspor maçında galip gelmek için çalışacağız' dedi.

(YSM-ZVR-GKH) - MALATYA

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title