Haberler

Malatya'da 13 Zabıt Katipliği Kadrosu İçin Sınav Yapılacak

Malatya Adliyesi'ne 10, Akçadağ, Arguvan ve Darende Adliyelerine de 1'er Olmak Üzere Toplam 13 Adet Zabıt Katipliği Kadrolarına Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı’nca Uygulamalı ve Sözlü Sınav Sonucuna Göre Açıktan Atama Yapılacağı Bildirildi.

Malatya Adliyesi'ne 10, Akçadağ, Arguvan ve Darende Adliyelerine de 1'er olmak üzere toplam 13 adet Zabıt Katipliği kadrolarına Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı’nca uygulamalı ve sözlü sınav sonucuna göre açıktan atama yapılacağı bildirildi.

Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, yapılacak uygulamalı ve sözlü sınava Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (2004 KPSS-2006 KPSS) lisans mezunları için KPSS3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 veya daha yukarı puan alanların başvurabileceği kaydedildi. Başvuracakların 35 yaşını bitirmemiş olması gerektiği kaydedildi.

Adalet Komisyonu Başkanlıklarına veya Cumhuriyet Başsavcılıklarına yapılacak olan başvuruların, 24 Nisan 2008 Perşembe günü başlayacağı 9 Mayıs 2008 Cuma günü sona ereceği bildirildi.

Uygulamalı sınavın ise 17 Mayıs 2008 günü adayların daktilo veya bilgisayar ile 3 dakikada yanlışsız olarak vuruş hesabı yapılmadan en az 90 kelime yazıp yazmadıklarının tespiti için yapılacağı belirtildi. Uygulamalı sınav sonunda ise sözlü sınav yapılacağı kaydedildi.

(BK-OÇ-Y) 20.04.2008 17:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title