Haberler

Mahkumlarının El Becerileri Beğeniye Sunuldu

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, M Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'ndeki Hükümlü ve Tutukluların Hazırladığı El Emeği Göz Nuru Ürünler Açılan Sergide Beğeniye Sunuldu.

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde, M Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi’ndeki hükümlü ve tutukluların hazırladığı el emeği göz nuru ürünler açılan sergide beğeniye sunuldu.

Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl’ün katılımı ile açılışı gerçekleşen Ünye Ticaret Borsası (ÜTB) Sergi Salonu’nda sergiye vatandaşların ilgisi de oldukça yoğun oldu. Sergide, çeşitli nedenlerle ilçedeki infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların hazırladığı birbirinden güzel el sanatları ürünleri yer aldı. Aynı zamanda belirli bir ücret karşılığı satışı gerçekleştirilen ürünlerden elde edilecek gelirin ürün sahibinin hesabına aktarılacağı öğrenildi. Geniş bir katılımla gerçekleşen açılışa Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl’ün yanı sıra Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Ordu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erol Ofluoğlu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Ordu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nevzat Yıldız, Ünye Kaymakamı Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, Ünye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ramazan Yılmaz, Ünye Adliyesi’nde görevli savcı ve hakimler, Ünye Kapalı Cezaevi Müdürü Sefer Özen, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü rütbeli personeli, bazı resmi daire, kurum amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bu arada serginin açılışına katılan Vali Gözlügöl'e sergi görevlisi tarafından bir hediye verildi. 25 Şubat pazar günü saat 17.00’ye kadar açık kalacak sergiyi tüm vatandaşlar ücretsiz gezebilecek.

(OU-SA)

19.02.2007 19:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title